發新話題

請教。求助。我想買狙擊氣槍。

引用:
原帖由 carsica 於 5-2-2009 20:11 發表
蕉皮
我唔係真係起屋企裡面玩嫁。
我會起天台度玩,20米左右有個垃圾站,
得閒就會射汽水罐等,用來玩。

我有養狗仔的,哥基。
所以唔會用來射動物仔的∼
各位放心。
一粒彈$1500,未計你射穿個垃圾袋之後跌出o黎的垃圾
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-2-2009 20:58 發表

咁搞法,玩街場ge師兄 ......
u think u
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 5-2-2009 20:54 發表

射穿個垃圾袋唔知會唔會比人告刑毀呢~!
要d 政府清潔工人執多一次就肯定係浪費公帑

引用:
原帖由 kelvinngrub 於 8-2-2009 23:54 發表

版主們, 我見有些外國 forum 能夠記錄低放 post 人 or log in 人的 IP,

倘若該人有些不當的言論, 版主可以 block 其 IP.

現在見 CGF 常常有些人禁言禁言, 但作用好像不大,

CGF 作為 WG 界有名的 forum,
...
唔一定下下ban ip先有效的,禁言好d ga等佢上上下發言完之後ban,下佢,ban完一輪人又比佢講下野,之後又故態復萌又ban下咁先有效的

引用:
原帖由 carsica 於 6-2-2009 22:25 發表
好聲好氣問你地
扮Q晒魚蝦蟹。
食屎啦。
我一d都唔覺得你係好聲氣lor

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-2-2009 13:20 發表
叫佢"好聲好氣"咁同D警察講啦,仲要同埋D記者講添啊
記者o係呢度

發新話題