發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 12:40 發表

我都覺得,大家想得太完美了........摩星要由車路行到上山頂,以經夠你受............

PS:大家只係想道具,有冇人問過反板同柔板,重有燈架o個D野邊個帶
atm有
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 13:31 發表
喂喂,我真係唔識上摩星喎....

有冇人可以約埋我一齊上去?
龍哥會車你......呱
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

如果明日收唔到星期日有野做的,我會o黎(而家重可唔可以加人??)

引用:
原帖由 亞龍 於 10-7-2009 21:10 發表
洗唔洗改期???.....定揾個室內影?????
但係個風咁近,model妹妹肯唔肯出o黎???

可能改期會好d(但我就可能o黎唔到 )

室內的一係轉cafe,我今日出mk問下,同埋如果唔係戶外的,model d bikini,都可以唔洗

引用:
原帖由 亞龍 於 11-7-2009 14:08 發表
1.Lolita我古唔得了......一來唔知件衫呎寸合唔合身,二來呢D做形一定要先試,唔係就咁着件衫便可以.....
2.我架車可坐6人,當中以包括我同我兩個FD,再架上ATM.及積夫..12:30九龍灣淘大左近食野,1:10開車
3.因為 ...
有衫o係度唔,鬆身少少唔係問題,到時用夾夾番都ok

引用:
原帖由 亞龍 於 11-7-2009 14:12 發表

好啊......不過如果轉cafe,可能要改早D,因為2-6人地生意較好,可能唔理你,
同時........可能大家要比幾佰蚊比cafe,當借用場地的費用..
打風wor,佢開唔開都唔知,重會有客咩

如果cafe的,可能未必要錢的,當係d 客開p 暘下相je

如果cafe的無槍都唔係問題,如果積夫兄問到有場的,無理由唔用槍,今次個題係gans & girl,無槍的

積夫兄個場ok的,有d model+槍影,佢地比人睇profile會多d 野睇

引用:
原帖由 亞龍 於 11-7-2009 14:30 發表

因為如影cafe,可能會用到燈架,柔光傘等,會大陣仗D...同時會呢到影下,o個到影下.......到時有其他客人可能冇咁方便
我地而家有無人呢d 野??

位的野,我地可以就的

不過,先睇左積夫兄個朋友o個邊點先

引用:
原帖由 積夫 於 11-7-2009 14:34 發表
如果比戰場如VV28 / 單戈谷1那些,大家有冇興趣呢?
可以都係以game 場為優先,無槍的不成題,影的意義都唔大

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:33 發表
如果................................................酒店房.................................
諗唔過

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:38 發表
我就搵緊......工廠大廈/停車場
停車場都唔好諗,基本上室內o個d 實有人趕

唔係在game 場影,又無槍,我明日唔會o黎

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 23:35 發表

槍會有, 因為個人來講...好like lolita或少女+槍.....
好喜歡呢種咁大嘅反差同違和感...
無左game 場的氣氛,club house 無戲劇的感覺,影完出o黎d 野不倫不類,

為影女的,我影press算

引用:
原帖由 積夫 於 12-7-2009 00:13 發表

唉......我覺得個氣氛會好怪....
積夫兄,你影之前要set 番個pisture style做其他先

發新話題