發新話題

即影即有相機

唔好借攝影的野企圖或意圖追女仔,因為咁7成都唔會成功,3成成功的都係有錢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 louisli 於 21-9-2009 22:04 發表
一齊用mini 55啦~
閃燈的曝光靚過7系,又可以自拍雙飛
你唔明白個真義
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 天煞孤狼 於 21-9-2009 22:14 發表

多謝各位師兄既意見
其實係想同佢去玩果陣影下啫 @.@
你不如練好d技術玩多d唔同的風格相好過la

引用:
原帖由 1233 於 21-9-2009 23:55 發表
別要這樣花費金錢來泡女
補多句

立心不良去借攝影去追女仔,唔係一個好的方法,香港攝影圈都.......

取悅人地係用個心同時間去關心人地

引用:
原帖由 亞延 於 22-9-2009 00:43 發表
老老實實要玩好部富士即影任何型號都好都要有咁上下錢燒一排先有效果
我第一次用7s燒左兩盒先玩熟
我玩左好耐,但係都係室內影多,佢outdoor d mode唔係好知係咪影響個閃光燈power強d??

[quote]原帖由 亞延 於 22-9-2009 00:56 發表

我都係室內多,我見fuji有

引用:
原帖由 louisli 於 22-9-2009 11:03 發表

我幾張instax 7 室外相都好肉酸
人地教要用野擋一擋閃燈
影外可以,但室內唔得,可能落牛油紙好d

發新話題