發新話題

古語 「一分耕耘,一分收獲」你認同嗎?

引用:
原帖由 Boniface 於 8-12-2009 01:41 發表
又係呢個直腸括約肌
你要操................練佢ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 8-12-2009 02:26 發表
我只知道...唔姦就無收獲..唔理佢係一分又好..兩分又好..總好過無事起浪...搏frog
我忽然醒起早排有人講過一句

成功的人,係因為佢向目標堅持到最後...............................失敗的人又何嘗唔係
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 8-12-2009 09:43 發表

失敗的人..係未堅持到成功姐我覺得...堅持接受失敗..都可算係成功..失敗的過程我唔覺得冇得著...
而家的失敗..係為將來既成功鋪路...
呢句係想講堅持到最後,唔代表一定可以成功,因為成功還有其他因素

引用:
原帖由 於 8-12-2009 14:44 發表

其實何謂最後 最後都係失敗 即係都未係最後..直至成功
有時唔係堅持就可以成功,因為重有其他環境的因素

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-12-2009 19:59 發表

考公開試已經係啦
我覺得唔同人對學科的悟性都有唔同

發新話題