發新話題

我男朋友講左個大話,呃左我一年...

引用:
原帖由 怪妹妹-初號 於 17-1-2009 20:29 發表
我同佢兩溝通一向冇問題,
係佢好有心唔想比我知,如果唔係佢都唔會呃我la
其實一整件事,你都好介意佢係唔係大陸人,既然你地溝通,感情所有野都無問題,點解你要咁刻意要check 佢係咪香港人??

就算係其他人知佢係大陸人,而你一個唔知,又點??你地的感情係出於雙方的感覺而唔係國籍

佢唔能夠對自己國籍坦白,除左係佢自己心理障礙問題之外,亦都係考慮你的諗法

你覺得你好似好蠢比人o厄的同時,有一句話你可能未必認同,但都值得參考的係"女人可愛的地方係蠢,特別係適當的時候扮蠢"
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 gtoray 於 21-1-2009 02:37 發表

好明顯呢句野係大男人時代ge產物
男女之間都係一個心理遊戲
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 21-1-2009 14:27 發表
男人同女人睇同一件事既唔同反應真係好有趣....
咁你呢個大佬有咩comment

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-2-2009 10:26 發表

真係鍾意你既先會係你朋友面前扮蠢.......之後兩個人就........
最大受害者乎

引用:
原帖由 Pat 於 5-2-2009 03:59 發表

其實一般男士會喜歡夠聰明的女孩 , 因為聰明人會懂得在適當時候扮蠢扮聾扮盲扮啞 = 唔出聲....尤其在公眾場合...

蠢人..喜歡在公眾場合扮精明發偉論 , 萬一成了其他人的笑柄 , 男人的面子往那兒放 ?
pat姐深明此道

發新話題