發新話題

有無人Tablet升左4.0呢

我部tab上左4.1

附件

2-8-2012 22:55

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 一舊水 於 2-8-2012 23:01 發表

4.0.4是伏
我唔要求ICS,JB了, 比返BEE我算啦!
賣左佢轉機lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2012 15:38 發表

OFF TOPIC
我真係好想講, 以前D人又話ANDROID多野玩過IPHONE, 點知到頭來ROOT機又話無保養...IPHONE起碼到現時為上JB都有保養

雖然唔係好關事, 但係我真係想講S3應該係一部好機, 只限ROOT後

但因為保養關 ...
其實可以unroot

引用:
原帖由 路比 於 2-8-2012 23:36 發表

我等緊行貨,但係又有d想入Galaxy Note 10.1
全球保養,我呢部水機齊頭2k,如果江湖傳聞係真,香港行係23xx的,咁點解要等行?尤其係香港行機升下一個版本等到你傻

引用:
原帖由 潛陣水 於 5-8-2012 03:30 發表

版本事少 方便穩定事大
我依家寧願要蜜蜂

乜十點一兩千有交易?!
用左ics咁耐都無問題

發新話題