發新話題

老廣賊仔偷野事件

佢2個識,但偷野係上面o個個,而且下面o個個片段中都無幫佢睇水
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 laurence 於 30-9-2008 00:27 發表

肥仔作用並非幫佢睇水
而係東窗事發時
阻礙追捕
到2個都拉左,就咁睇片,肥仔可以話唔知情,除非行過的人聽到佢地講過d乜,唔係都係,佢2個的口供都係羅生門事件
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-9-2008 00:32 發表
為果千零蚊 值得咩
千零蚊呢個數,話大唔大,話細唔細

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-9-2008 00:40 發表

兩個咁岩撞到
肥仔入去吹水
點知朋友行出黎時多左支sr25
太多巧合
口供可以有好多,不過o係呢度講就費事(免得犯人...... )

引用:
原帖由 laurence 於 30-9-2008 00:56 發表
肥仔o吾認呀?
同我拎本電話簿黎!
搵個"吹"眠師的電話幫手

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-9-2008 01:04 發表
佢唔係咁天真覺得冇CCTV影到佢呀........
年頭都發生左一單很傻很天真的事la,天真的人多到你估唔到

好多竊案犯人同成個過程好多時都比cctv影到

引用:
原帖由 七點六二 於 30-9-2008 17:55 發表
為了一支槍而毀壞自己既前途, 咁做值得咩? , 今次比佢得米, 佢實有第二或第三次 (個人猜測), 睇下佢幾時唔好彩...
post去其他網,揚開去,咁就

發新話題