發新話題

[認真] 煨番薯母女遭檢控 200人圍觀求情

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2009 03:04 發表
法律不在乎人情, 唔係話一句定生死.
金融風暴, 臨近新年, 出黎賣兩個錢番屋企過年, 斬多件雞加料.
"職員指沒向食環署投訴,附近西餅店負責人亦指母女沒阻礙店舖做生意。"
又無人投訴阻街.
"每年年卅晚至初三" ...
到陣間人地話阻,網上又一大堆 x街又出post話人地見到又唔做野

唔投訴唔做野又比人話,有投訴先去做野又比人嘈,咩心態
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 17:52 發表

死喇佢面紅....早知唔提公廁啦....
塞你個頭入馬桶,個pat pat留比阿公
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 18:04 發表

其實呢....我都幾有自信架....

假如我行入一D哲古華拉既酒吧....我都覺得自己應該受歡迎架
法佬,你d法郎300000快d捉佢入酒吧,之後..........

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 27-1-2009 18:14 發表

人黎丫拖佢出去
比法郎30000,等佢地處理佢個x眼(由o變O)

引用:
原帖由 jh333233 於 27-1-2009 20:58 發表
點解個post又起左火既...之前唔係鎖左架啦咩
你係唔係想lock post

引用:
原帖由 seals 於 27-1-2009 21:11 發表

呢樣我唔評論,可能佢哋真心相愛呢?

等多幾個會員回覆我先開估!
開估??

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2009 21:41 發表

咩公廁?
塞你個頭落公廁~~!
張佢個頭沖落海

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 28-1-2009 22:20 發表

抄都抄唔曬... 而且抄左又唔係立即走

記得有套戲台詞講過,
香港警察點解唔將所有黑社會份子拉曬?
因為黑社會重多過警察...
個世界係需要平衡

你地重未斷氣

發新話題