38 123
發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 積夫 於 12-7-2009 00:14 發表
個Lunch要好好好長呢...
lunch完左再加個tea
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 積夫 於 12-7-2009 00:27 發表
但係o係cafe影gun girl.....
cafe影的就唔係影gun + girl

諗兩諗都係覺得個題乜都唔中,所以唔去
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 queen 於 12-7-2009 00:34 發表

我又覺得.....ok喎.....
所以我唔去

引用:
原帖由 亞龍 於 12-7-2009 01:44 發表

好...唔去咪唔去囉..唔再洗問莊家la...我地會幫手影你o個份架la.........
隨便,反正都唔乎合記者去影的的三個原則

引用:
原帖由 亞龍 於 12-7-2009 01:46 發表
game 場的氣氛????game 場有咩氣氛可言???.......要氣氛一定唔去Game場囉
個題係槍同女,如果唔配合有個殺氣的場地,影出o黎的野根據就各不相干的事

在club影場+女無問題,問題係又要搭槍,如果三樣野都唔配合的,睇相的人根本唔會將焦點落o係你的構想,而係落左o個個女度,作為身如導演的攝影師係一個失敗之作,因為佢無好好咁計劃好個劇本,而係靠個女的去令人集中o係你張相度

場,人,同做的野都唔協調的,就好似人地結婚擺酒,蠔屎o係度派片一樣

引用:
原帖由 亞龍 於 12-7-2009 01:51 發表

明白........因為你是記者.........所以唔會去的..................

但如是影友....可能會玩得很開心

點都好.........自己想影咩係自己的事呀嗎..........
產品記者出press,有三大原則

1.女得
2.紀念品/膳食得
3.件product得(即係內容得)

呢次2.係無,原本諗著有3.都去,不過改左場,變左唔得

引用:
原帖由 queen 於 12-7-2009 02:10 發表
但係....我有陣時就係like呢一種....唔配合嘅感覺..........

一種唔應該喺呢種地方出現一個唔應該出現嘅人做D唔應該做嘅嘢........咁會更有戲劇感同突出....

好似...我成日諗....喺舊機場嘅廢墟, 有個全身公主服/Lolita嘅可愛少女, 會着MG42在作戰的場面...............我覺得是你有趣的.....

可能看漫畫太多了...........
上面大家諗的野唔同

下面就唔關事,我唔buy Lolita+槍,我影的主要都係bikini + 槍,我想試好似日本槍書o個d多,可以的我情願個model 著的軍味重d,呢d 係hk 攝影o個批上缺乏的野

引用:
原帖由 queen 於 12-7-2009 02:25 發表

model 著的軍味重d......我....有影呀............................................
要解決左1.先係重點

38 123
發新話題