發新話題

咁都算網絡欺凌?

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 12:54 發表

我係lock左既post都有講....幾許CGF既風雲人物都改左名好低調再融入我地大家庭.....
佢就好似死唔斷氣咁.....我都極懷疑佢係咪缺乏俾人關愛
之前我用分身都冇點講野,但阿公一知係我就BAN

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-7-2010 12:55 發表

係咪要搞到有人上門打鑊你先算大?
咁又太大= =

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 13:04 發表

你唔好玩啦, 你早果幾個分身一出尼就插人先ban你姐, 你估我地個個好似你咁得閒無野做食飽飯等屎痾?

你不如快d俾一個滿意ge答覆各位cgf會員仲好過響度講咁多廢話啦
你想問咩問題?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:05 發表

因為你有前科,個底唔好lor
所以我咪要高調LO

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 13:06 發表

你搞到CGF會員火曬叫小!?
你D唔係成日話‵盲神可以娛樂CGF` ”玩盲神好好玩”

如果有人俾我激到發火,我係度SAY SORRY

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:08 發表

你快d解釋左點解我地5點到見唔到個黑衫金毛先la
但係佢真係有到,佢話見唔到有人件衣寫往CGF wo

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-7-2010 13:11 發表

已經比佢開新ac改名換姓重新做人佢又唔制
係都要比人知佢開分身
想隻眼開隻眼閉都唔得啦
我試左好多次開新ac改名換姓重新做人, 但係阿公又BAN我。。。

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 13:14 發表

都你鐘意點講都無問題既, 但係人地接唔接受你又係一件事喇
我唔明我個講法有咩問題。。。不過我只係會講個真相。。。

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-7-2010 13:17 發表

無人叫你下下咁出位一開ac就同人理論咁多野
避避風頭唔係咁難姐
我都覺
我好似好傻。。。

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:18 發表

即係唔係你本人la,我地要你本人到wor
我地o個日等到1730,只係見到一個金毛的老外女人,一個黑髮黑衫的運輸阿哥,一個無著衫跑步的阿伯,係見唔到有黑衫同金毛的人出現過lor
我地有曬相比全世界睇,你有條毛比我地睇
...

等等,我講得好清楚係我朋友WO, 我唔會到

PS:相根本證明唔到。。。我現在去影相都得啦。。。又可以合成

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 13:25 發表

我地係要見你呀...
唔係你朋友呀...
你CHECK番MESSAGE

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-7-2010 13:25 發表

你幾時有講得好清楚係你朋友...
有,可唔可以搵番個MESSAGE先講

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 13:27 發表

我地一開始就講係要見到你...
係咪你地講通唔好先攪錯

邊個可以搵個 MESSAGE RECORD

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:30 發表

我地由頭到尾都係要盲神本人出現,但你講的人我地都見唔到lor

我地o個日等左陣唔見有人即刻影相up埋上fb,你有d咩先
我地由頭到尾都講我唔會出現, 我朋友都見唔到你地, 你地件衣有冇CGF字眼GA?

發新話題