發新話題

WXx showroom services

E何B服務真係一流,有次我係櫃臺等咗一陣先有槍試,個職員講咗五、六次唔好意思!反而係W豬屍呢,高同矮兩個都ok, 係光頭佬最不知所謂,好似完全唔想收你錢做生意,好似阻住佢咁!

呢種人最啱做殯儀館!有次佢仲話槍只可以試一枝,有問題都唔可以再揀過,結果其他staff都冇理佢,照樣攞過另一枝俾我試。條光頭佬正白癡!

我係老細嘅話只要炒咗光頭佬,D生意就返晒嚟!
唉,我發覺咁多行業,只有槍街D sales最.......唔休做!三斤呀,14/F呀,童工呀,全部好似唔想你幫襯咁.....

引用:
原帖由 nishi 於 25-2-2013 00:48 發表

童工,聽聞你唔識野去問佢佢會串你一獲,
我唔少fd都中過招
同感,佢會先串你一鑊,之後先再幫你。呢種唔算最差,亦唔係好好囉!

引用:
原帖由 RCman 於 19-2-2013 10:02 發表

係呀,三斤收錢櫃果個哥哥仔係幾好禮貌的,
昨晚我至幫親完,見佢剛返了elec. plating 的MEU金身,第一個有花唔要,睇到第二個至要都無黑面,
跟住問佢銀鋼件,佢即時按電腦找曬我想要的,比$仲多謝前多謝後。
...
上星期我見到以前三斤個金毛肥仔去咗射手度做???唔通同三斤係同一個老板?定係佢俾三斤炒咗,而射手唔知定請咗佢?呢條肥仔又懶又勁串,唉,祝射手好運....

引用:
原帖由 tinyau1134 於 26-2-2013 22:56 發表

帶眼鏡, 身材一八零左右, 肥仔
馬尾,兩邊剷青, 已染到個頭五顏六色諗住認唔出佢

一行入SHOOTER, 仲以為佢唔係SERVICE 我
點知我一問, 佢一答,  我就X2036
心諗 : 過檔 ?
哈,情況完全一樣!

引用:
原帖由 sing106 於 1-3-2013 21:40 發表
支持集體投訴X1
支持集體投訴x2

老實說,我都見過佢哋砌模型....

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 22:35 發表
其實我上次上去又冇咩啊
四眼哥哥都ok哎
都係果句,另外兩個staff其實ok,只有光頭佬最XX.....

發新話題