發新話題

[others] 要來的始終要來---GBB Masada

Masada GBB Kit review

不妨睇下
入GP PMAG同POWIN都咩冇問題

附件

25-4-2012 19:12

說明書,skip左好多部份冇教點整呢

25-4-2012 19:15

25-4-2012 19:15

質感同AEG個下身差唔多,不過咬紋就比AEG果個粗糙少少,問題不大

25-4-2012 19:16

鎗管上面係AEG下面係GBB

25-4-2012 19:16

左面AEG,右面GBB,顏色有少少分別

25-4-2012 19:17

冇特別,亞鉛做,等副廠出鋼啦

25-4-2012 19:17

25-4-2012 19:18

係咪叫Bolt handle,有問題俾我發現到喇

做QC果個點CHECK貨嫁....定係做得求其?但好似對性能冇咩影響

左面GBB,右面AEG,E part質感唔錯

同KSC M4A1比較下,又俾我發現到不滿

25-4-2012 19:20

KSC o既,邊緣夠銳利,表面都好平滑,張相映得唔好另計

Beta project的,要改善下嗎?

25-4-2012 19:22

好粗糙o既感覺

引用:
原帖由 Terryimac 於 25-4-2012 19:46 發表
師兄會唔會即刻裝呢? 小弟今日都係長沙灣買左, 同d 師傅傾開,話佢地裝時有槍身夾住份bolt 既問題,

唔知會唔會係個別因素,因為我之前拆過hop up座兩條pin好難dup出黎的,太暴力可能影響槍身闊度,

但預計呢 ...
我都未空閒裝O黎玩
裝時鎗身夾Bolt問題,我都有,用卡尺度過,係槍身中間窄D,聽日POST相等你明白
兩條pin真係好實O既,搵O岩同個窿差唔多直徑O既鐵枝揼出O黎就OK,我就大大力揼O既,有事咪又拎返俾STEEL SHOP搞,有保養梗係叫佢幫我搞啦
hammer我咩事都冇,不過第一水一定有鑊氣O既,O係度講下D發現等Beta Project班Engineer知道唔好側側博以為冇人知(好卑鄙添)
但都係買左算,好過一陣售罄仲慘

回師兄問價先,兩K有找,未計買匣,E興趣獨家賣

發新話題