16 12
發新話題

GBB 好難選擇...師兄請幫手PDW/M4

引用:
原帖由 sumandy 於 8-4-2010 02:37 發表

???

好想有一支可靠既槍,容易上手,parts多..當然要型仔啦  
我WE D匣無問題
HOPUP真係要同佢修下甲

支支GBB都同女人一樣 要成日打理 唔係好快變爛荼渣

引用:
原帖由 Arther 於 9-4-2010 01:27 發表
枝PDW不停咁出事...失望
?

引用:
原帖由 landy 於 10-4-2010 00:03 發表

聽日就去睇把gp-m4
你買完會後悔無買井性

引用:
原帖由 khkenny2 於 10-4-2010 01:39 發表

應該係後悔自己窮,吾夠錢買ino....
[認真]儲錢啦 [/認真]
買得gp 不如用果份零件錢 同 氣派買井性

引用:
原帖由 khkenny2 於 10-4-2010 01:48 發表

未知點樣嘔果2k出黎....
除非有人幫我買咁一兩支鏡頭....
咁你要努力d幫佢地搵主人啦

agm gp we 井井都玩過
井井真係最靚
agm 問題多多夠錢買gp
we gp 買左番黎都係要整 gp就用多d錢 we就少d
井井就好d 無咁多野換 相對黎講平左
像真 井井-> gp -> we ->agm
耐用 WE -> 井井 -> GP -> AGM (我3支WE用咁耐都無事 )

廢UP完

WE 都有好似有CQBR

引用:
原帖由 landy 於 11-4-2010 14:36 發表

係呀, 用WE有咩唔好...價錢合理呀!!
有咩唔好?
唔夠貴氣 唔夠像真 唔夠型 唔夠多FANS囉

先唔好諗邊支槍
你諗下買完槍仲要買匣條數....

引用:
原帖由 landy 於 11-4-2010 23:34 發表
#記~我唔諗了,今日衫軍見到要5880最基本。
PDW 今日睇過,我頂唔順佢槍管入面條銀色嘢好樣”雖”。
而家是全新We-M4你嗰隻or 我話3K嗰支。
GP VS WE

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:26 發表

你話邊支3k?...
we m4都唔係好衰o既...
比大約$275買個npas,$20內買hop up膠...
都差唔多3k...(支m4到宜家都仲好似係$2480,m4 CQB就$2200)
之後買下匣,買條槍帶,買d其他野汁汁個樣,咁就4k幾...
hopup 同佢講要番新果隻 睇佢換唔換比你 比少20蚊

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:27 發表

gp有骨個d都唔只3k la...
買冇骨o既都係有d野要搞...
咁又唔怪得gp gp d骨真係幾靚

穩定同平價黎講
我都支持we

像真就點都ino

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:37 發表

我支we用緊條2手井記RIS
$500 only...
好正...
VFC 吉打 GP RAS 我已經名用
KAC 賣左佢算啦

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:44 發表

真品好唔掂咩?
一樣既野 點解唔用平D....
又無人打開黎睇話 你入面都無LOGO既 假野

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 02:08 發表

咁又係...
真真假假得自己知...
真野花左仲肉痛

引用:
原帖由 rho837 於 12-4-2010 18:21 發表
我都係同一想法, 呢間私人CNC係好OK, 我見過喲金身外皮造到同珍品冇乜分別....以C兄都揀(3)就去馬啦! THX.

原來爆身係唔關啲料事! 係關物主事.......今日學到野WOR.
本身係金身重換乜金身? 泒仔! 我們再買 ...
相呢

引用:
原帖由 hwwong 於 12-4-2010 22:38 發表

係喎…其實成日聽到個金身爆…又無相…真係滿頭問號…反而A@M個身係咁用鎚打佢又咩事都無==
A&K 出左PTW 你估下有無人話會打爆身

16 12
發新話題