發新話題

MGS4

好後悔買左特典
唔多值

估唔到咁快爆機

引用:
原帖由 ZaMaR 於 15-6-2008 11:03 發表
打完返到屋企準備訓...

嘩,飛果隻我果時冇錢買stinger(paul買太多槍了)
最後係慢慢用枝60打....

我覺得最正係REX VS RAY,估唔到MGS可以做機械人戰做得咁好!
BB Corp真身都真係唔錯,特別係第一個
但全作 ...
唔用麻醉槍打 ?

我拎哂d樣啦

引用:
原帖由 VEC 於 22-6-2008 18:39 發表
在下玩到ending, 出現big boss果下竟然開始覺得: ending長到有d厭.. -_- (只計big boss果part)
長到唔想睇
加上有d睇唔明

引用:
原帖由 cccarlos 於 26-6-2008 09:19 發表
solar gun!
http://www.youtube.com/watch?v=L0BgGhXtjb4
我有
但係未拎到個big boss樣

引用:
原帖由 F22 於 26-6-2008 08:02 發表

我打完隻狼先知有模形執.............   留番翻煲至再執過........
唔知執齊有咩獎品呢?
拎樣好似無獎
但係拎d公仔就有 太陽能槍

向big boss進發中

支種子島 真係爽

引用:
原帖由 VEC 於 25-6-2008 01:16 發表

因為日版? 在下買美版(但又好想聽大塚大叔把聲...)
日版我會明白過美版
因為有時d英文佢一野出一大堆出黎 好多睇唔明

[quote]原帖由 F22 於 2-7-2008 09:24 發表

而家番煲玩到第三版(big boss)收

引用:
原帖由 cccarlos 於 2-7-2008 23:27 發表
i got it when i completed the game once, lethally!
要唔死 唔比人發現 唔算難
難就難在........
比人發現一次都要重頭開波
我本"驚"書話唔比死左再入
要係save點再玩起

引用:
原帖由 紗夢 於 7-7-2008 21:10 發表
Have any brother play MGO?
it's very fuuuuuuuuuuunny
MY ID:SAYUME(H.K.)
次次一online 就比人拉左去玩cod / bf

引用:
原帖由 VEC 於 10-7-2008 23:29 發表
用非致命武器打過青蛙果版(完左片應該有個公仔响背面), 打底4個仲有裝甲同武器ge B&B(記住响打低冇裝甲ge B&B之前, 响個版圖揾個公仔...)
靈異照 我淨係係REX腳底搵到3張咋

師兄有無搵到幾張

發新話題