發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

引用:
原帖由 rho837 於 31-8-2012 15:30 發表

喂! 家下係北極上空見到啦! (唔知堅定流?)
據說要南半球先至見到

假設真係有Nibiru, 佢既軌跡係3600年回歸一次, 對上一次都無毀滅

利申: 我信有外星文明

引用:
原帖由 2slow 於 31-8-2012 16:06 發表

可否講多d details?? 好有興趣...
big boys club內容 12:20 地點好似係土瓜灣紅磡一帶
http://mytv.tvb.com/variety/bigboysclub/134160

軍醫叔叔你覺得nibiru是否真實存在?

咁快又跳左去New World Order o既

引用:
原帖由 2slow 於 4-9-2012 15:17 發表

Matt兄, 諗諗下nibiru又好似係假的,
因為如果呢個行星要撞向地球的話, 依家離12月都淨番3個月左右,應該離我地好近
點解仲未有業餘/專業scientist 監測到佢既存在? 照計應該用望遠鏡睇到la wor...
有一說法是南半球才可看到nibiru, 而南半球人口比較少, 所以被發現率較低, 這個未必成立, 因南半球人口係少, 但未到得幾丁友; 另一說法是nibiru是矮星, 沒有光, 所以光學望遠鏡睇唔到, 可能要用上紅外線或電磁波的望遠鏡才看到

引用:
原帖由 JimmyShun 於 4-9-2012 17:20 發表

但都有問題,差三個月就時間到,那還見不到,查不到?正常已經到了太陽系,除非它是以極高速移動或太細微而見不到吧.....

所以他們說的nibiru有點自打嘴巴呢......又說有古文明發現,如果是,那古文明又怎樣見到....
古文明有d天文野好準確, 可能有高科技存在; 不過nibiru成粒Jupiter咁大, 到e+都見唔到, 唯一可能是"不存在"

2012年12月3日水星、金星、土星將與吉薩金字塔再次對齊
http://blogs.discovermagazine.co ... ent-pyramid-scheme/

回覆 252# 的帖子

南至北 由地球個底炒上黎

引用:
原帖由 starfox 於 4-9-2012 20:12 發表
水星、金星、土星, 任何時間都是對齊的!  3維空間, 3個點, 總有一個角度是成一直線的
但要對齊哂三個金字塔個頂, 而且有PERIODIC, 我沒有做資料搜集, 再下次好似係23XX年

回覆 262# 的帖子

係咪講緊Atlantis?

回覆 266# 的帖子

係咪重有d瀨去埃及獅身人面像?

發新話題