20 12
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

小弟個Bolt Carrier 都爛埋啦....有無師兄知補品o既Bolt Carrier 大約幾時會有呢...

萬份感激

好似唔錯~~~
唉......但小弟想要個Bolt Carrier 多o的 T*T  依家打多槍都唔敢.....

附件

8-7-2008 22:58

嘩!!! d.s. 兄萬歲!!!!
起碼見到樣先啦~~~!!!
我會選擇鋼的hehehhehe

仲有.... 呢件野...香港好似未見....但響日本yahoo見到...CNC 鋁 Hop Up Chamber ( 小弟呢件都爛埋, 所以都要等埋佢)

附件

wa hop up chamber.jpg (61.74 KB)

10-7-2008 10:58

wa hop up chamber.jpg

我有無睇錯!!!
有救啦兄弟!!! Prime 個Bolt Carrier (鋁的....) 出世了.....不過在日本.....

(小弟還是期待鋼的....)

附件

Prime Bolt Carrier (AL).jpg (55.3 KB)

9-8-2008 23:11

Prime Bolt Carrier (AL).jpg

有無機會出馬仔花呀........簡單就是美~~^^||

始於見Colt 身啦 !!

$1250?!?!?!??!??!?!
抵!!!

係wor, 有無師兄知, GP 個身裝真grip 會唔會都係有高低級?
Thanks

小弟支野救返啦~~~~~~~

劣作,獻醜獻醜

小弟支野所用o既小小parts----
P 牌金屬身
P 牌鋼bolt
P 牌鋼hammer & sear
P 牌hop up座
Pxx-win 嘩佬lock
pxx-win bolt stop spring
豬標 Steel Bolt Stop
豬標 Steel Selector
豬標 Steel 14.5" barrel

支野用o左Firxt 6.03 自家車坑o既36Xmm 管. top gas , 0.20g 珠, 141m/s(拿1.98J ja, 唔好"嘟"我呀).有支紅氣試的, 但都係得13X-141 m/s , 可能係支撞針未換....(有無師兄知邊度有單品撞針買^^||)....另外個bolt stop 都幾唔聽話, 打幾十次先lock 一次半次....有無師兄可指點指點.
支野都係o岩o岩今日整好, 爛o左都一段日子了, 終於今日搞返掂, 梗係瘋狂煲下佢啦, 最後打o左成兩支gas, 正!!!^^

附件

5-11-2008 23:15

回復 521# 的帖子

D.S. 兄 ^^ 我都係比你毒死o架ja 你記唔記得個post 第一頁支WA M4 呢...我都係係睇o左之後即刻整返支ja ^^|| 你毒得我太深,我先跌o左落呢個深淵ja

除o左支撞針...仲有一個遺憾....我得一隻匣ja , 目標係7隻!! 希望好快有場WA M4 game(就算得一隻匣都去~)大家交換下心得. ^^

小弟想借個位, 同各師兄分享同懷緬一下小弟支WA M4 由出世, 到殘廢, 再到終於反生   

我相信有好多師兄都會有共鳴 ^^

真係非筆墨所能形容噢~!! <----------------d.s. 兄 呢句中曬, 個種喜悅真係形容唔到的 ^^ 真係睇住佢<成長>o架

平匣?!?!?!?!?! 我有聽聞過下, 但好似只聞樓梯響    (o的正廠匣$$真係頂唔順^^||)

回復 535# 的帖子

因兩件野都係新裝的, 所以兩件野都還是角位, 完全無斜.
anyway , thanks 師兄^^

引用:
原帖由 onibara 於 7-11-2008 13:46 發表

請問一下師兄...
呀沙兒是...?
呃下post 先,(題外野). 應該係圖中個支, 上是40 下是700.

附件

8-11-2008 23:00

回復 564# 的帖子

<<鎮店之寶>>, 識用呢個字形容,D.S. 兄肯定係知音人呀!!! 小弟或者同D.S. 兄曾有一面之緣!!!

20 12
發新話題