發新話題

大陸新槍SMG9

引用:
原帖由 carl 於 24-9-2015 19:26 發表
彈匣果2粒鏍絲係用來限制彈量?
作用同uzi一樣。
FBC1

引用:
原帖由 rho837 於 30-9-2015 21:54 發表
人人平等, 中國人都有好多好䧭明好有知識之分子.  我們都中港工作多年! 外國由銀行到名校學府再到科技發展又到軍事國防工業都有好多出色中國人員工造出好多成功產品! 就連我個舊雙好一個普通港女都在國防科 ...
我地中國人喜歡內斗,但係外國既中國人很多都好出色。文化……無計!
FBC1

引用:
原帖由 rho837 於 30-9-2015 21:54 發表
人人平等, 中國人都有好多好䧭明好有知識之分子.  我們都中港工作多年! 外國由銀行到名校學府再到科技發展又到軍事國防工業都有好多出色中國人員工造出好多成功產品! 就連我個舊雙好一個普通港女都在國防科 ...
師兄你個朋友咁堅,佢想離開美國都可能有困難萵,呢種人才美佬管得好緊。
FBC1

係管得好緊,佢以後都會比較無咁自由自在。
FBC1

係澳洲佬可能比較寬鬆啦,如果美佬我相信仲麻煩。
FBC1

引用:
原帖由 rho837 於 30-9-2015 23:24 發表

之前佢係袋鼠島ADI打工! 佢當年婆婆在香港過身,佢回來幾日! 在走前一晩約我食飯, 有兩位澳洲領史人員賠同坐在酒店餐廳範圍之內, 她要遇早提供我全名及聯絡電話作記錄!
預早提供全名及电话係要起你底,如果無問題就比見面,相反如果……煩。
FBC1

同意,外國人注重生活質素,以人為本,在過去呢一個世紀,西方科技突飛猛進就知了。他們在生活中都充滿創意。在上世紀三十年代他們普遍巳有雪柜电視等現代化設備。相反我地……又其大六。
FBC1

引用:
原帖由 rho837 於 1-10-2015 10:58 發表
所以呀爺叫全世界班海龜蒲翻來建設新大6! 大6就决小在呢類生活智慧(不過今天中國都進步很多)! 有Head Hunt找我我舊愛! 係大6一間大學....... 大6有錢嗎! 冇創意咪用錢買...
我係中國人,都希望中國越变越好。
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-10-2015 16:40 發表
國慶有感:

中國同印度一樣而比印度尤甚,就係整個社會中高精英階層出賣民族利益,倒向敵人做個代理人或買辦!

來歴不明的孫中山如是,可疑的同盟會如是,由海外人士,買辦商人,地方鄉坤,學生軍人組成國民黨如是 ...
So 兄所言,我须然不是全部同意,部份同意,但我尊重每個人的見解,我尊重So兄你既睇法。
FBC1

發新話題