發新話題

學護3把刀討情債 已婚男挨7刀痛足11粒鐘

七刀?第一刀後仍然要爭執,第二刀如是,直至第二日再插埋第七刀?
條女學護巳情根深種不能自拔,而個男人就有点儍,插第一刀巳受背傷,一係走人,一係順勢而為,点會發展到不可收拾.
FBC1

引用:
原帖由 rho837 於 14-1-2016 11:10 發表
又話愛人又用刀插!
正所謂:打者愛也,愛者不妨插多幾下.
FBC1

引用:
原帖由 cyl198911 於 14-1-2016 14:55 發表
其實係護士功夫好,刀刀唔中要害姐,幾十年前意大利有個首相比黑手黨綁架,對心口打左7槍,槍槍都避開心臟,結果條友喺個車尾箱流血流左7個幾鐘先死,條屍好似臭左先比人發現
師兄你講既係前意大利總理:莫羅,佢被黑手党挷架後槍殺,三十幾年前既事.
另外提示,意大利無首相.
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 14-1-2016 13:45 發表
可能佢地平時行埋刀係插來插去。。。所以頂得兩咀。。。。呢D sex partner好難揾。。。條女唔會放過佢
禾都成日同D女互插架啦.不過禾地用其他部位啫.
FBC1

引用:
原帖由 cyl198911 於 14-1-2016 14:55 發表
其實係護士功夫好,刀刀唔中要害姐,幾十年前意大利有個首相比黑手黨綁架,對心口打左7槍,槍槍都避開心臟,結果條友喺個車尾箱流血流左7個幾鐘先死,條屍好似臭左先比人發現
師兄你年紀都...
FBC1

引用:
原帖由 rho837 於 14-1-2016 16:35 發表
From the movie: Fatal Attraction

(自製對白) 醒你一啲TIPS! 你下次去"叫雞"咪唔會俾女插囉!
嘿嘿....
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-1-2016 15:06 發表

互插係咁插既咩
蘇司富你貴為司富,當然係插人多啦,無幾何被人插呢?
FBC1

被插在一晚先去醫院,個男人都好堅硬.
FBC1

引用:
原帖由 rho837 於 14-1-2016 17:49 發表

以前一個經歷.

舊公司會計部一名女(29歲育有一仔以緍C9-樣子唔咪靚但白滑有身材)同事, 大家工作上相處左幾年, 因為多時大家要book細會議室一齊對數, 大家見面時間耐左睇順眼就乜都講.....她由講其他女同 ...
師兄你...有食唔食,罪大恶極.
人來...拖出去
FBC1

引用:
原帖由 0o0p 於 14-1-2016 20:30 發表

https://youtu.be/nAdniWncWu4
救命...
FBC1

引用:
原帖由 cyl198911 於 15-1-2016 00:05 發表

NO啦,我睇書多姐,我係隻努力爬試圖爬上岸既80後
真係唔記得意大利冇首相,唔該師兄
師兄努力.
FBC1

引用:
莫羅條屍經檢驗後,意大利警方發現被射殺時莫羅無被挷住並曾用手擋子弹,手掌有弹孔.呢单野當年轟動欧洲.
FBC1

發新話題