發新話題

C.O.D. 4 出了~~~

無雙5都出左啦

引用:
原帖由 gtoray 於 6-11-2007 19:33 發表
Jericho , Time shift, 無雙5 , COD4 入手ed
仲有 Assassin Creed ..
咁多FPS GAME,會唔會悶左D呀??

嘩,隻無雙5升得好勁,旺角尋晚賣480呀

COD我都覺得好正,必買呀

尋日三國五上到500蚊啦

引用:
原帖由 gtoray 於 12-11-2007 23:20 發表

中途唔使轉槍, ko第一個靶(左)之後
第二,三個靶可以一aim打曬,
之後要跑, 跑到落樓梯個靶用LT一aim  即射(如果放左RS唔跑而 un-aim 咁 shoot 反而會有d delay)
ko第四個 target 之後即按實 LB , flashb ...
好詳盡喎,等我都試下先,我最快得23.5sec喳

yeah,19.90呀

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-11-2007 22:25 發表
聽你地講頭先再玩有19.0s.....不過會解乜呢?
你用MOUSE玩實易啦:x

引用:
原帖由 mike-mike 於 22-11-2007 12:25 發表

THX!!   

拔...拔...我係玩x360版...

http://www.gamespot.com/xbox360/ ... nwarfare/hints.html

係有個cheat menu, 但可能係因為重玩...定係唔知點咁唔見咗, 我會 ...
個cheat menu響打緊果時個option入面

引用:
原帖由 gtoray 於 22-11-2007 00:37 發表

點用慢動作?
拎20部敵方電腦,再響cheat入面開

23 - 支任務2中
帶著NPC"McMillian"去Pripyat大轉輪觀覽車,但是先不要把他放到山上的指定地點。現偵查這片區域,知道敵人來的時候往哪裡走。面朝背對大轉輪車的方向,看到一條東南朝向的小巷(用指南針辨認方向),那兒有一個關著門的公寓建築,稍候交火的時候門會被打開敵人會從那裡出來。看好之後把NPC放在山上的指定地點然後准備應敵。當敵人的直升機出現,剛才的門就會被打開。立即衝進屋裡拿到地上的intel。

有冇人拎到呢部呀??
我淨番呢部未攞到喳

我都拎晒了!

發新話題