16 12
發新話題

各 位 FANS ~ 到 底 AEG 仲 有 幾 耐 玩 呢 ?

各 位 FANS ~ 到 底 AEG 仲 有 幾 耐 玩 呢 ?

而 家 真 係 間 間 都 出 GAS-BB , 玩 真 實 感 ~
又 話 射 得 有 質 感 , o下 o下 要 blowback ,
連 美 國 Umarex 既 M4 仲 CO2 + 跳 埋 彈 殼 添 ,
o甘....之 前 d 珍 貴 AEG 係 咪 會 慢 慢 變 古 董 o架

原 來 係 " 取 代 or 主 流 " o既 問 題 . . . .

大 獲   ~ AEG 好 用 , GBB 好 FEEL
穩 定 呢 ~ 應 該 係 時 間 問 題 啦 ~
o甘 樣 , 玩 GBB 就 一 定 係 " 外 國 貨 " 最 穩 定 啦 ,
暫 時 其 他 copy 都 o吾 多 com 打 ( 成 日 要 修 理 呢 )
台 灣 KJ M4 gbb 都 好 Fit 啊 ~
( 不 過 ~ 係 日 本 大 師 Tanio Koba 既 嘔 心 瀝 血 合 作 產 品 )

結 果 款 款 珍 品 , 樣 樣 幾 支 , 無 地 方 擺 喇 wor

其 實 細 佬 都 係 AEGs 用 家 ~

其 實 細 佬 都 係 AEGs 用 家 ~
過 去 10 年 , o吾 用 AEG , 仲 有 咩 野 可 以 用 吖 ~
不 過 早 前 " 電 BLOWBACK " 已 經 o甘 開 心 ( 已 經 o吾 知 點 算 好 )

而 家 仲 要 享 受 埋 個 " blowback 聲 "  
" Reload 步 驟 像 真 "   等 等 ~
GBB 一 , 兩 支 , 你 會 行 過 望 兩 眼 , 嘩 一 聲
當 佢 越 出 越 多 , 越 出 越 靚 , 個 心 就 好 矛 盾

各 位 明 白 o個 種 " 買 不 完 " o既 痛 苦 嗎 ?

尤 其 係 佢 地 d 補 品 , Parts 又 o吾 互 通 ,
靜 係 得 個 " 火 帽 " ok , 得 個 " 尾 stock " ok , 係 好 慘 囉 ~
有 時 可 能 以 上 2 樣 件 都 o吾 ok 添 ~

回覆 16# 的帖子

哈 哈 哈 ~
M249 GBB . . . .
開 火 時 自 己 會 想 " 大 聲 叫 " 出 來 嗎

喂 喂 ~ 有 無 人 已 經 玩 埋 GBB 喇 ?

尤 其 係 自 己 特 別 鍾 意 o既 型 號
有 無 已 經 即 刻 買 埋 gbb 版 本 喇 ?
當 然 係 本 身 有 AEG 啦

仲 有 啊 ~ 早 前 馬 記 o既 " 電 手 槍 " ~

無 blowback . . . . 總 係 o吾 慣
我 又 未 去 到 " 為 o左 射 而 射 " o既 地 步
始 終 真 人 o吾 同 打 online war game 啦

等 G3 o既 GBB . . . . 都 幾 好

Mp5 GBB o吾 知 邊 個 公 司 會 出 先 呢 ~
勁 期 待 ~ ( 差 點 忘 記 , 大 陸 已 經 出 o左 )
不 過 隻 匣 點 解 要 整 " 通 " 佢 呢 ( 見 晒 spring )
點 解 呀 ~ 呀 ~ 呀 ~ 呀 ~

回覆 19# 的帖子

又 係 wor ~
" M249 打完個大彈箱, 個彈箱會滴汗,或嚴重D會流口水 "
果 然 思 想 獨 到 ~

過 熱 係 問 題 , 過 凍 係 問 題 ....

唉~ o甘 多 年 . . . . 真 係 用 o左 好 多 錢

用 o左 好 多 錢 响 AIRSOFT
o甘 樣 就 光 陰 流 逝 了 ~

陪 伴 我 多 年 o既 心 愛 AEG

引用:
原帖由 rho837 於 30-10-2010 14:10 發表
AEG forever!
係 o既 ~
我 都 o吾 會 放 棄 陪 伴 我 多 年 o既 心 愛 AEG
都 係 繼 續 留 意 有 無 好 o野 出

引用:
原帖由 囧樣佬 於 30-10-2010 17:41 發表
我近排都轉左gbb
只系我中意既一d槍款得aeg
所以我都吾會放棄aeg
可 以 講 o下 係 咩 款 式 o甘 令 你 鍾 情 嗎 ?

引用:
原帖由 VEC 於 30-10-2010 17:49 發表
放棄AEG, 即係放棄响D凍或者熱既天氣下落場吧
By the way ~ 你 個 signature 好 正 wor

二當家:"你知o吾知CGF係咩野地方啊?"

我 知 ~ CGF 係 一 個 有 好 多 高 手 出 沒 o既 forum !!

所 以 我 都 來 學 習 ~ 學 習 ~

引用:
原帖由 囧樣佬 於 30-10-2010 18:09 發表

AUG,F2000,P90,M110,XM8[不過已經有gbb g36,相信離xm8吾遠]
我 諗 我 明 白 你 鍾 意 咩 款 喇 ~
追 開 有 條 路 wor ~
那 麼 你 o既 軍 火 庫 真 係 好 有 現 代 軍 備 feel
何 其 壯 觀 我 都 想 啊 ~
有 無 掛 起 晒 佢 啊 ?

回覆 43# 的帖子

o甘 樣 大 家 繼 續 儲 錢 啦 ~

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-10-2010 23:07 發表
依條問題就好似

上網有得睇「閃卡」 仲有無人會買 「蛇貓狗」
意 思 係 ....
睇 FLASH = 用 電 槍 ?
睇 書    = 用 GAS 槍 ?

16 12
發新話題