發新話題

買裝備比女仔的話...

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 3-10-2010 23:45 發表
基本上女仔比較怕痛同拎吾到太重既野
只係我地一直既錯覺...
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
好~ 講 得 好 ~

鍾 意 就 答 你 " ok 無 事 " ,

o吾 鍾 意 就 發 脾 四 叫 .... " 痛 啊 "

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

女 仔 用 槍 ,

有 幾 多 個 真 係 好 似 Lara craft ,

生 化 危 機 ... o甘 誇 張 吖 ,

簡 單 易 用 , 先 至 好 玩 嘛 ,

G36 短 短 地 , 又 有 美 感 , 好 揸

最 好 !!

[quote]原帖由 McDull 於 4-10-2010 10:40 發表
咁咪得囉:(舊相一堆)
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
粉 紅 色 o既 MAGPUL M4 ~

雖 然 我 自 己 lee 世 都 o吾 會 o甘 樣 樣 整 ~

不 過 又 係 一 個 幾 好 o既 look wor 又 ,

正~

引用:
原帖由 MinG325 於 8-11-2010 11:10 發表
支野真係幾靚
唔怕比人笑都可以買番支
係 呀 ~ 係 呀 ~

真 係 一 出 場 , 即 刻 比 人 笑 爆 咀 o架

引用:
原帖由 McDull 於 10-11-2010 15:29 發表
DIY之嘛,有咩話得唔得
===================================================

整 支 LV PATTERN o既~

又 可 以 沙 色 , 又 o岩 女 人 心 水 , 有 得 諗 o架 都 ~

附件

10-11-2010 18:13

發新話題