發新話題

用分數換的Parts......去到8月尾的成果

用分數換的Parts......去到8月尾的成果

今年用分數換左呢幾件叫用得到的東西
Arrow Dynamic Reflex Red Dot Sight x1
MAGPXL PTS MASADA-SD (AAC M4-2000) Silencer x1
MAGPXL AFG™ Angled Fore-Grip x2
仲想換多一支沙色的Silencer

附件

2-9-2012 23:50

是EA分數,而近期做緊分數Double, 要儲分換野比較易D,
Red dot -6500 point
Silencer -7000 point
Angled Fore-Grip -3000 point

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 4-9-2012 20:53 發表
如果想換個 T1 要幾多分呢唔知..?
可能師兄你無去過果邊買野,
EA分數換野,唔係你想換咩就有咩野你換的。
佢每期會出一個List 有咩野換,每件List換貨要幾多分至換到....
一般去到紅點鏡至少要有6-7000分至換到。

引用:
原帖由 2slow 於 5-9-2012 09:46 發表

即是要洗6-7千蚊先換到 T1
都話無T1換羅,
我圖中的red Dot 用5600分換,double 分即係買二千幾蚊有得換了。
買支鎗已經換到了.....
支Magpul Silencer最低,用7000分換,街賣緊接近$600哦!
另朋友早前換左果個測速器要8000分,計落反而麻麻地低,因為$3xx就買到。

今日星期三,Double分
剛剛夠分換呢樣野

附件

7-11-2012 22:47

引用:
原帖由 garyyanykw 於 7-11-2012 22:52 發表

要二萬幾分㗎喎,果然無限金錢
我儲左好耐分傢....到今日至夠分換
其實.....我對呢盒野興趣一般,不過無野好換,喜歡果D....就唔夠分換....最後只好換左佢返來

引用:
原帖由 ktc1761 於 8-11-2012 00:32 發表
小弟差少少分可以換支RED DOT,
想請問樓主支RED DOT 效果如果, 佢話會自動轉光暗, 是否值得換?
E興趣賣USD58.99

MANY THX
佢係有自動光暗,不過都要用電的,我支已經無左點

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-11-2012 23:10 發表
我今日買完嘢都有成萬分
但係真係無嘢好換
基本上今年換野個List入面,1-2萬分果道係無野換的
我記得上年還有手鎗換,今年一支都無
而我換果支R93我可能賣番出去,因為跟本都無野好換了。
再上一級果支KWA shotgun還有DD興趣,不過要36000分
我相信12月尾我都買唔到12000分野........

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-11-2012 10:25 發表
我見啲好嘢都要好多分
所以一直淨係換啲magpul嘢, bb彈
無理由成萬分都換bb彈, 匣.......但係其他又換黎無乜用
如果有枝手槍仔換下就好
我記得上年有得換Socom gear 的1911的,約是10000-12000分左右
今年一支手鎗都無

引用:
原帖由 ktc1761 於 8-11-2012 12:38 發表
吾知, 可吾可以幾個師兄夾埋d分一齊換野!!
不能

引用:
原帖由 holy1 於 8-11-2012 15:39 發表
話說唔記得上年定前年
有a&k m249換都係萬幾分換..

今年上期.d野都仲ok
但上個月轉新紙...換d野...真係換唔落手

依家成2萬分.都無咩野換..靜係儲多幾千..換支 king arm r93無咁蝕..
我問過店員,佢話呢次EA 換呢個List係九月至換,到今年2012年尾都唔會有新。
所以我至好唔願意甘換左支R93返屋企
師兄你係有心換,快D在11月尾前去的星期三去用Double分。
Double 分去到31號ja
不過,以往經驗係佢地12月最尾果兩個星期會做現金折扣,
比喻滿$1000 九五折,滿$2000 九折, 滿$3000八折甘上下。
折扣下係無得入EA分的。

引用:
原帖由 wwwmingleung 於 9-11-2012 17:46 發表
今日上到去都唔知換乜好(好多都冇用) ,有啲想換嘅又冇貨...........  
下個月又唔得閒 ................所以換以下物品
自已要返1個防爆袋 ,其它送比朋友駛

http://i553.photobucke ...
金充彈我買過0.3g黑色
入完匣彈卡住上唔到彈
以為唔會再買佢,入一支卡一支,手鎗係甘,M4 GBB係甘

引用:
原帖由 Terryimac 於 25-11-2012 13:56 發表
奇怪一問,佢個換野list d items各位師兄係點樣記低的?

試過係出面隔住塊玻璃用手機影低點影都反晒光的,呢樣野真係唔夠user friendly

好似以前咁,求其搵個位貼d 比人check 啦,咁大間鋪係要d人迫埋去張檯度
全完同意師兄見解。
不過我唔明點解EA唔把EA換購List放上網方便本地買家羅。
上次問佢地話年尾都唔會有新List, 前二個星期又換左了。
不過我發現其實只係加左幾支台製及二支WA手鎗在內。
反而有D 長鎗要用多左EA分至換到。
就好像我之前換KA R93 sniper 只要24000分,現在要30000分至換到。
KTW SPAS Shotgun本來36000分換,現在要40000分了

發新話題