24 12
發新話題

Cybergun FNX45

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2014 17:20 發表
聽聞月尾到貨
台灣果邊又話八月至到?

引用:
原帖由 saswilliam 於 26-6-2014 14:03 發表
訂左
我昨晚都訂左了

引用:
原帖由 gtoray 於 26-6-2014 15:51 發表
係咪1200啊?
跟co2匣?
Gas瓜.....

引用:
原帖由 cqb 於 26-6-2014 16:43 發表

定價係$1200吖
跟gas匣
第一水得沙色
呢個款,一定玩沙色,就好似SCAR一樣

睇兩岸果邊露天訂購的圖片
今次個色又幾好,唔知實物如何呢

附件

8-7-2014 23:51

引用:
原帖由 2slow 於 9-7-2014 17:03 發表

唔知山寨RMR頂唔頂得住呢...
我唔多信山狗頂得到,
唔知B字頭的Reddot個base係咪同RMR一樣,
如果係比多一支鎗價錢買B仔Redot好過。

引用:
原帖由 2slow 於 9-7-2014 17:19 發表

E興趣d真品鏡貴都PK, 仲貴過人地MSRP, Trijicon RMR 最平果支要46xx
你唔可以用MSRP去比麻,係甘易入到貨....就唔會有18樓果D貨賣啦

引用:
原帖由 ayaka 於 9-7-2014 17:35 發表
E記的不算很貴呀...EXPS-3之前睇5K頭, 平過二手區
係,其實佢個真品櫃入面D野不算太貴,而且都幾齊款。
呢D堅野如果你search 緊鬼佬網的價錢去比,你緊係話點解甘貴?
但ITAR之下,你身處係紅旗下都好難有直途入口途徑,
老實講,係架仔國買到真品都平過你地係香港呢個價(但架國買一支猪HK夠你係香港買差不多兩支)。
97後大家都要面對現實。非苦仲有HK用都好好彩,可能十年八年後轉曬做"XX式"

我就平平地入定呢隻Dot仔,
如果用到/改到用到係FN45就好。
用唔到咪比番支PDW用羅。

附件

17-7-2014 14:45

17-7-2014 14:45

引用:
原帖由 gtoray 於 17-7-2014 15:17 發表

我都留意到呢隻平西
請教下邊度入呀?
兔兔最後一個我買左,
呢個賣$12xx, 有感光 Sensor 不用開關製。
好過買D高仿都要四百幾仲唔知震幾野個紅點去左邊
係依興趣見過有款高mount, 賣$14XX

其實近期係香港玩具鋪多入左民用鏡, Dot仔及H1款都有,
H1要五千幾就真係無甘多錢買啦!
不過呢D民用都係$13XX就有,買兩三支仿品都要啦!
玩GBB都放心D啦!

附件

17-7-2014 15:33

X300 Ultra

支APL 我有支近期好進取的Night EVO出品,
造功同一般no name國產貨比,算係OK
但半部有一個分模線做得唔順。
但沙色跟老正有分別,不過我裝上支沙色PX4上....個色又出奇地match!
今晚po張相比大家比較下。
至於操作方面,在長著及閃爆。
而沙色的燈係市面上唔多選擇,要沙色一係買insight M3系...不過沙色我只見過一兩次係18樓。
現在insight直頭滅絕左係18樓添
好彩前年係佢道買左支WL1

引用:
原帖由 ayaka 於 23-7-2014 12:21 發表
開關制個人覺得都係SUREFIRE / insight 好用d
長按轉mode 好唔方便
係,上下click隻手指好行D
不過沙色燈仔無選擇

引用:
原帖由 MK~ 於 23-7-2014 12:41 發表

國產X300有沙色
但老正無出過沙色.....點買得落手

引用:
原帖由 gtoray 於 23-7-2014 13:14 發表
有冇舖賣緊支inforce APL呢?
有,依興趣見過有賣千頭
之前兔兔都有不過賣曬,只係得番rifle燈一千有找。
本來18樓都有賣過,不過最近唔見有。

24 12
發新話題