22 12
發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 2slow 於 29-7-2015 10:43 發表

近期V記都算積極, 氣化係改善了, 但成支槍都係有些少甩漏
小弟把417一路打一路有野跌...
甘可能要等支417 Version 2
V記第一批無幾多次好,G36系出過兩至三個version, UMP去到鋁bolt至叫好D
所以V記真係唔好沖第一水

我都未陳見過原裝鎗有出過鋁bolt

除左UMP?

引用:
原帖由 gainax 於 30-7-2015 18:49 發表
其實我都得三支返AR, 一支收藏一支要改hopup&管又得返一隻夾花費太多唔打算搞, 淨返方仗都搞左好多錢就用住佢
差支長管落場,如果入左V記都唔會咁快拎落場, 唔想入哂D416夾先出新M4夾...
最重要係...最近好窮.. ...
方仗就係鎗身貴,匣貴。
我要求唔高,又唔洗煩個marking, 所以賣走三支WA系換入兩支V社再加多兩匣都平過砌一支方仗。
不過....WA系我還有好幾支。所以唔想開太多不同系統,匣的成本好高哦!
親九折未完,還是去入多兩個V記新匣好。
溫馨提示:依興趣網頁見到MK18又返左貨啦
未買師兄,仲有9折前入返支,差價差不多一個匣有了。

我第一次買VXC的M4系成鎗,不過我發現佢地組裝可能有D問題?
我打左無幾多匣,但Flash Hider可以用手扭得出,支骨已經左右扭動到少少。
我想,要找日有空閒全支打散再自己砌一次會安全一點

個detla ring nuts真係好兒戲,我不用工具下途手可以扭得開,成份前節拆得開。
問題係MK12骨呢個nuts點拆得出來?出奇地好緊,有咩方法可以不用弄花個ring能夠拆得出呢?

附件

6-8-2015 19:04

6-8-2015 19:04

引用:
原帖由 garyyanykw 於 6-8-2015 19:14 發表
嘩,咁兒戲………
題外話,MK12條外管仲係唔係用電槍管改出嚟?
我無電鎗唔知,佢係接近WA個樣,但唔一樣

附件

6-8-2015 19:39

引用:
原帖由 katotaka 於 7-8-2015 10:06 發表

Edit: 無啦啦有 D 字出唔到

呢個叫 Strap Wrench 的物體應該做到

thanks 師兄,搵下呢件工具先

22 12
發新話題