發新話題

玩一次CAP槍係好大陣像的事

係男人都會明白.....只係為果段段幾秒的快感......係要做好多事前功夫的
and.....點解個人每清完一匣...唔係按網球拍上樘?而係再拉bolt甘奇呢?

引用:
原帖由 rho837 於 4-6-2012 12:33 發表

I have the same thought! 真係唔知佢整左乜野可以唔JAM?
我十幾年前玩過"馬勞仙"果支XM177, 短匣15飛....無Jam...不過真係按一下就無曬.......之後洗餐死

引用:
原帖由 rho837 於 4-6-2012 14:49 發表
我支M11 Jam到七彩
我都有M11呀....係咪MGC果支呀?
勁快.....5mm一排轉眼就玩曬。不過佢個shell係open式....所以洗彈穀都快D
以前做野成日OT...有帶過返公司玩添....有次仲企得太近個櫃....
>>>>>一Full...D彈穀撞花左個櫃門

引用:
原帖由 rho837 於 4-6-2012 15:18 發表
就係呢支"膠GC" M11!

KEPT左好多年! 但上個月轉左比人啦!
的確係"膠"鎗一支.....相信除左個匣外...數得出有幾多件金屬parts

引用:
原帖由 rho837 於 4-6-2012 15:32 發表

近排悶悶地有想過學人地整支鋼料M11-Cap槍!
成支DIY呀 ..定係用猎標套M11氣動金身改呢...
講開Cap....90's玩果時已經係無包裝$60一包兩排裝100粒。
果時賣係現在ZA個位置,即係現在古代...買都鬼鬼地傢啦.......果時...有次去日本...當時MGC 的店係上野(不知現在是否健在)
見個原裝包裝好靚,一個彩盒套入一個發泡膠入面。
最後膽粗粗買左幾盒...放左入行李內....現在想番都一定唔會甘做.....如果比人找到就......

引用:
原帖由 tango10 於 4-6-2012 21:00 發表

CAP已經禁咗廿幾年啦!
令仔時係士多買的圈裝"拍拍紙"....已經是那些年了

發新話題