發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-2-2013 18:55 發表

冇錯,依家政府部門對市民都唔係咁啦!
今時今日咁嘅服務態度,你哋話得唔得?
如非必要,我都唔會上十四樓

老實講,我次次上到去都係冷清清,完全唔似一個位於旺角的門市。
人氣都無幾多,如果真係做得好,點會係旺角中心位置都甘樣先?
唔好同我講話要上14樓所以唔就腳呀!
再上多四層樓人地咪人來人往!
當一個兩個三個人話呢間鋪做生意手法有問題,
可能係個人主觀因素,但係好多師兄都有相近情況發生過。
就好明顯係果間鋪自己問題。
如果佢係唔在意零售,就不如摺左個旺角甘貴租的門市,
專心去火炭個倉做佢網上生意吧!

引用:
原帖由 gtoray 於 3-2-2013 23:22 發表

隔離台administrator咪係老細account囉
點會唔知
係果邊話人家不是......只有一條路

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 16:26 發表
我撑mattwong 講第一個炒痴呆光頭四眼佬,第二個炒低能靚妹收銀!

我有幾次都把X火
原聞其祥,
不過話事話....同佢地講野....好似上左太空.....對答即時變左slow motion

引用:
原帖由 Dave 於 4-2-2013 16:55 發表

上個月先開左個POST :W之C 咁做生意唔執都冇發達

TODAY :DAVE 禁言中

我終於看見世界真理了!
證明佢地係一事同仁

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-2-2013 13:45 發表
收錢自以為好索嗰位姨姨真係麻麻...
好慢,又漫不經心
有幾次啲貨到咗,佢都唔郁,要講出口先收錢...
但整體,我對eh印象最好
有儲分幾好玩
可能我好彩D,或者我年長D...同呀姨都講到幾咀。
佢仲記得我叫咩名添...次次一入去就say個hi

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-2-2013 13:51 發表
睇時機la
舊年double分
嗰一兩星期儲咗三萬分架
而家係時候喇=)
2012年係我換野最多一年了,
因為幾次都有double 分,
換左兩支M記滅聲,幾件parts及一支KA R93 sniper

引用:
原帖由 gtoray 於 6-2-2013 19:33 發表
友台主題已無聲無色地消失~
死性不改.....真係被和諧鳥

引用:
原帖由 kde 於 18-2-2013 01:10 發表
E何B服務真係一流,有次我係櫃臺等咗一陣先有槍試,個職員講咗五、六次唔好意思!反而係W豬屍呢,高同矮兩個都ok, 係光頭佬最不知所謂,好似完全唔想收你錢做生意,好似阻住佢咁!

呢種人最啱做 ...
唔係瓜?只準羅一支試......甘試來仲咩?
不如叫人羅出來唔洗拆開包裝直接打包比錢走人?

引用:
原帖由 2slow 於 19-2-2013 09:38 發表

都唔係喎,

童工都幾好服務喎, 每次去個師父都好好幫手(除左比較肥果位男士), 買過支牛牛骨因唔sure fit唔fit到個金身, 佢都專登拎出黎比我試真先比錢, M9新出既金身set都拎出黎比我觀賞影相...

三斤 ...
係呀,三斤收錢櫃果個哥哥仔係幾好禮貌的,
昨晚我至幫親完,見佢剛返了elec. plating 的MEU金身,第一個有花唔要,睇到第二個至要都無黑面,
跟住問佢銀鋼件,佢即時按電腦找曬我想要的,比$仲多謝前多謝後。
反而三斤另一個肥佬就真係好懶,問野唔想答之餘....想叫佢開櫃睇都唔理你的。

引用:
原帖由 kks_ice 於 19-2-2013 12:14 發表
紅狼依家網購唔洗收shipping,唔洗山長水遠上showroom 買. 依後買PTW  parts 好方便
甘請問佢網購係咪跟美金價呢?

引用:
原帖由 Stig 於 28-2-2013 11:32 發表
可能大家去到showroom個個staff都淨係望著部pad/電腦,
係因為佢地ge正職係睇著個壇.
有日上去,佢貼住張紙寫住"可用whats app"訂貨留貨
不過成效有幾多呢?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-3-2013 00:47 發表
賺錢受氣消貴又要受氣,傾計又要受氣?!

不如集體杯葛叫所有fd去cgf傾吾去wgy留言好過.

代理見你個壇廢ge,起碼少D廣告.其他墳墓留返比佢自己挖.你提佢改善做乜呢?!

呢招叫市埸淘汱基制

個壇搞到咁費,不妨送 ...
呢樣我一早做左,我的原作post從來不會再隔離台出的,打從我2010年重回氣鎗後.....
我還是覺得呢邊氣氛好很多。果邊太多言論壓制(不單只是WGZ的言論)

發新話題