25 12
發新話題

G series

引用:
原帖由 kinvee 於 11-10-2012 11:33 發表
Thx師兄詳盡講解!
以上改動有咩係一定要換先可以?(指計馬記)
我只係想改外觀先,內部零件可唔可以打壞先換?
以請問上改動對於新手有冇難度?

我們牌小弟唔考慮啦!因為我們牌要撞手神,小弟道行未夠,有 ...
如果用馬記做肉,
鎗價約$1200
吉打slide $450
吉打鋼外管 $220
Recoil Spring $80
鋼Sight $220
SN 牌 $60
吉打Full marking 沙色下身$180
RAVEN PDI 精密管 $210

紅字係必換的

引用:
原帖由 sk8er 於 11-10-2012 13:11 發表
下身 有$先換啦~
你唔係想要全沙色咩?
原裝老馬下身係黑色only
而且.....大大個 Made in Japan 字

引用:
原帖由 kai_matt 於 11-10-2012 13:51 發表
Glock 17 custom呢?
Custom 無貨好耐啦

引用:
原帖由 sk8er 於 11-10-2012 14:32 發表
全港 最後果2支 我係紅狼搵到 買埋 但貴左D.....
係OD色
但我真係頂唔順係下身的 Made in Japan 及ASGK字樣
所以點都要換入個吉打身,呢樣唔省得$

引用:
原帖由 sk8er 於 15-10-2012 15:39 發表
RCman 師兄 小弟有支吉打鋼外管2012版 發覺個hop up 座入唔到
KICK 住 整到hop up 座花晒...有咩技巧架?THX~~
甘奇?我第一支OD grip果支都係YYE 肉+ 吉打銀色鋼外管,無痛植入呀!
你邊個位置有問題呢?

引用:
原帖由 sk8er 於 16-10-2012 10:45 發表
最後用左 唔少暴力 終於入到 HOP UP 座無左忽油 THX
KICK 係hopup座 頂住slide lock個位 同 外管個勾到...
你要把吉打兩段式外管拆開,把hop-up坐入左去chamber至再裝前管bor?
我真係直入無難度,無野磨到哦!

引用:
原帖由 4jai 於 20-10-2012 14:39 發表

師兄,想問下RAVEN PDI 精密管...同賣3百幾蚊(同為G17)嘅PDI精密管有咩出入?
都係PDI(好似係),但相差成百蚊?
Raven PDI 與PDI 6.01
分別係
6.01< vs 6.01
+/- 0.007 vs +/- 0.002
完全係精度分別。
你買精密管都係為精度
要Raven或是PDI
就要看你口袋了

引用:
原帖由 4jai 於 20-10-2012 15:28 發表

原來是咁,受教受教

我決定買Raven
見笑了
不過我自己就Raven都好夠
其實我只能裝到一組無眼睛的龍

引用:
原帖由 tango1997 於 20-10-2012 18:54 發表

拿...禾呢D就無炸型...無賴死嘞 ....WA舊版龍...KJ GLOCK23...兩枝都係絕版野...有錢未必買倒嫁 ...有眼嫁...成條鲤魚咁    
呢次唔止有眼,仲有眼珠添
呢次無野好講啦.......

引用:
原帖由 tango1997 於 21-10-2012 01:40 發表

師兄有乜新突破
原聞其詳

25 12
發新話題