發新話題

有冇人知,少年制服團體用槍.......

引用:
原帖由 bg12_2 於 20-5-2008 14:53 發表
HKAC用前皇家香港軍團SLR步槍
HKACC 用AR-15仿真槍 (可以上膛,唔係BB彈槍)
HKSCC 用玩具SA80同國狗SA80 (BB彈槍)
有個HKACC C Sqn的下士話係馬記抽起份波箱放返舊鐵落去ge
我都係佢咁講, 我咁打架咋

皇家空軍

引用:
原帖由 bg12_2 於 21-5-2008 00:37 發表

totally wrong.

I have met them before time, they show me the rifle. it can be "cock"
嘩~我比人呃了

皇家空軍

引用:
原帖由 auxair 於 21-5-2008 00:53 發表

Off couse not - the rifles are full  metal replicas and with operating metal bolts and genuine M16A2 front grips - sprayed to authentic  AR15 colour  and then indiviudally reinforced by the l ...
我知我比人呃左啦

皇家空軍

引用:
原帖由 Shan10 於 21-5-2008 02:09 發表
HKAC lo , 最正啦, 有性趣咪入黎受下訓lor !!
埋黎埋黎!!
不過我覺得最唔似英軍係HKAC, d官就著到成個英軍咁好靚, 不過d仔就.......

皇家空軍

引用:
原帖由 derek_lok 於 22-5-2008 21:08 發表
或者咁講,,香港11軍,,邊有隊真係操得好??

你睇完哩段片我諗你會放過d小朋友
http://jp.youtube.com/watch?v=Uez27xEeSQU&feature=related

別多多要求
第一個口令員好似唔多夠威嚴咁ge

皇家空軍

引用:
原帖由 mswong 於 24-5-2008 17:18 發表
此圖之commander 犯了一個大錯.............是什麽呢!
好似合埋腳, 但手放了在後面?

Attention腳, Stand easy手?

皇家空軍

發新話題