發新話題

[others] 睇黎又有廠出Lee Enfield - RWA Lee Enfield?

呢支?
半年前好核突, 希望出街唔係o甘...
http://www.popularairsoft.com/ne ... ee-enfield-no-4-mk1

引用:
原帖由 kornhill401 於 18-1-2017 13:43 發表

唔講唔知,現在D一字螺絲,成為了稀有品種 Thx for sharing
真係要揾點會冇
No.4見光既螺絲大致上有2種, 一字圓柱頭及一字扁頭木螺絲.
淨係淘寶以上兩種螺絲已染黑埋既都有

引用:
原帖由 type38 於 24-1-2017 01:15 發表
真係有心玩4號, 就簡左KTW果支喇

另外,有冇人知道KTW果支要成過萬 甘係用咩螺絲 ?

呢支除左螺絲問題, 仲有咩位係錯 ?
KTW細節上比較細心, 當然同真槍比總會有出入.
3張圖, 該不難分邊支係KTW, 真4, RWA..

附件

24-1-2017 10:40

引用:
原帖由 rho837 於 24-1-2017 11:19 發表
浄係DD骨個幾粒鑼絲配唔到!

AK47尾柄頂粒鑼𢇃都係配唔到!
外國買...幾蚊搞掂, 之不過運費盛惠$200之o麻

引用:
原帖由 Dave 於 24-1-2017 15:46 發表
不如講番支#4 仔算啦
我都好奇最終見街係幾多大洋同修正o左幾多

引用:
原帖由 queen 於 24-1-2017 17:39 發表

as I know.........5K +/- 1K
Tanaka 領域了吧, 但RWA唔係tanaka. 某程度上消費者如果對其要求比對tanaka更高亦非不合理.

發新話題