發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 kai_matt 於 3-2-2013 23:49 發表
For scolding杜X亞, for his nonsense acts (PM a ching with foul languages juz becoz that ching bargain prices with 杜X亞)
They ban me for causing post war
你成個炸彈o甘, 唔砌你唔通砌我乎?

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 22:34 發表
I dunno...
I dunno them
they juz PM mex!!
好多冇管理規劃的論壇
版主都係創辦人的自己友, 而自己友又再各自拉入更多的自己友
形成一個環境, 個別權力相等, 但學識理念原則手法EQ個個不同, 你吹我唔脹我又咬你唔入,
於是對外口徑經常不一致,
私底下更加會各持己見大打出手
好有娛樂性的

兩睇.
真正既黑暗霸道, 係投訴帖會即刻消失, 連痕跡都冇.
友台一向只關閉帖子, 並無毀屍滅蹟既習慣.

either成班管理由上到下都係死蠢既, 不然個人覺得佢地係有某些我地未能明白既難處需要妥協...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-2-2013 11:47 發表
i dun like this guy so much
我好全面性的

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-3-2013 00:06 發表
一句野可免除法律責任?!

條例無限咁大.除了氣槍外,有乜不是軍用產品.若用進出口條例去講,買賣區有乜不是戰略物資?!佢又是否高效而公正地執法,ban人?!

規則含混,態度傲慢,執行無自我迥旋餘地...死蠢

條友講野 ...
基本上理解亦同意佢立場, 但友台總陀地既公關意識同溝通技巧... 真係每次見到佢下聖旨o甘既台型都要噴飯

回覆 309# 的帖子

越南太陽帽仲唔係軍用產品? 呀用戶你唔好彩啦

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-3-2013 02:03 發表
Wgx將提供免費地方俾人交收槍,試槍
呢樣真心扺讚,次次公園仔交收都周身唔自在
而家可以慢慢試
佢又可以吸引人流
至少可以做番好少少個朵
暫時有點保留.
上有政策, 下有對策.
如果員工本來已肯對((所有人))保持合理服務態度, 呢個帖就唔會去到o甘多版.
依家會加重工作量, 仲係日日要替交收者安排及編排時間, 其實到時情況是有點可以想像.
跟住無可避免又會有熟客vs生客俾面派對大細超的問題.
呢樣係但凡生意地方都會發生的事, 和額外服務在本義上永遠存在微妙抵觸.

另一方面, 日常從討論區見到各種匪夷所思的買賣投訴, 部份交收者也不見得會是講道理的人. 買賣過程及事後有乜頭暈身熱, 就一定會有人把責任推到服務提供者身上.
而WXX一向欠缺管理魄力去面對及解決非核心業務的問題, 一旦覺得原本應是雙嬴的構思, 原來執行上很麻煩, 很大可能就又是一刀切埋佢單算數....

發新話題