發新話題

零食

在下每日大概消耗一筒EDO薯片, 一包積及或tim tam, 一個聖安娜瑞士卷, 4-6罐咖啡, 1.25L可樂
我係營養學既終極諷刺

引用:
原帖由 JBL 於 24-4-2014 18:35 發表
我啱啱先係759入咗貨要嚟夜晚一路上網一路食,又猪肉乾又薯片又椰子餅.......
759 間中會入到批意大利產的蛋糕, 非常o甘正, 同慣常日本口味貨色係兩個世界

引用:
原帖由 0o0p 於 24-4-2014 18:59 發表
小心吸既唔係脂肪而係膽固醇
績係血管無咁易睇得出
長年在120-130之間
營養學既終極諷刺  
不過我都覺得遲早係要還的

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-4-2014 19:16 發表
我無食零食,日日食白飯,仲瘦過你,我豈不是營養學既終結者,減肥院的煞星?
無零食邊有人生樂趣o架
生命只要好, 不要長  ~~此金句來自《朝花夕拾》, 內容講時空穿梭, 同朱古力

人類對智慧及文明既追求,
對萬物無懼既探索精神,
至能造就出無數震動心靈既燦爛成果..例如 Sacher Torte...

引用:
原帖由 2slow 於 24-4-2014 19:56 發表

4-6罐咖啡???
真定假呀? 飲咁多對身體唔好呀
6罐 250ml 其實唔會多過2杯starbucks.. 大致上係在不健康但又未到自殺之間既領域...

引用:
原帖由 joey 於 24-4-2014 20:13 發表
"雀炒"咖啡,有人覺得似啡水?
係. 不過我照飲.
我好怕aficionado們要訓導我咖啡要點點點又o甘o甘o甘至為之咖啡..
甲之熊掌, 乙之砒霜.

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-4-2014 21:03 發表

訓導人點為之咖啡咁誇

"世侄,你識條春未,阿叔整杯咖啡過你"

係我響呢個範圍爛泥扶唔上碌柄o者
換轉俾我見到d人食埋晒d不知所謂既芝士,可能都會有衝動去訓導o下人

引用:
原帖由 jacko 於 24-4-2014 21:13 發表
好少專登買零食,多數屋企有先會食,甜野亦唔多鍾意,我最唔健康係食煙同最少一日兩杯凍奶茶加一罐咖啡................身高179體重190磅唔知算唔算標準
唔覺你179,感覺上係246

引用:
原帖由 0o0p 於 24-4-2014 21:38 發表
事實證明食多D吸收少D 人都健康D
或許生理時鐘到期就自然會忽然發福

引用:
原帖由 YSL 於 24-4-2014 22:51 發表

一野減左  
Omg 強橫

發新話題