發新話題

朋友隻551(G&P)紅點不幸被射爆前玻璃…

引用:
原帖由 巨熊 於 8-4-2014 10:15 發表

一甲左右,眼殘!

呀,其實一開始你連睇人留言都睇天一半地一半,係你理解文字能力有問題,定我寫得唔清楚?

同埋係咪上網留言冇樣睇就咁多人撩事鬥非

槍街到有間槍鋪隔離有間地上產鋪果間有得賣,唔知20蚊定 ...
合法出力50米矩離如果支鏡都可以打得爛,我會建議你丟左佢算數
合法出力50米矩離如果一夾有十槍連中吋半位,我㑹建議你天價出售

引用:
原帖由 yobit 於 8-4-2014 09:57 發表
膠片得咩…ok thx 我叫朋友試下…唔得就緊係買個隻啦…無謂浪費咗佢姐…佢買返嚟用唔夠三次…
膠片係得的,只係原裝塊鏡有弧度,亦有基本鍍膜濾走外間光波,換膠片視差同光度表現會大打折扣

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-4-2014 12:53 發表
挑,都講明話俾佢兜啦,佢係搞錯嘅一早改番啦
搞乜你人在番邦至開始密用中華粗口既?

引用:
原帖由 yobit 於 8-4-2014 15:47 發表

哦…thx man…而家最大問題係唔識拆支鏡…

條片雖然唔係教拆鏡, 但睇完大概會知電子野係點走,
因為就甘睇外觀, 似乎要拆得幾盡至去到塊鏡
https://www.youtube.com/watch?v=mnzWKCuxpHo

引用:
原帖由 yobit 於 9-4-2014 15:54 發表

Oh thx man..

To sovietarmy2012...明顯係黑社會嘅錯啦

其實...我係...曲線..勸你..唔好...整...

引用:
原帖由 yobit 於 9-4-2014 21:41 發表

其實。。。唔洗。。曲。。呀。。直接。講。。米得。。囉。。 anyway thx..
我又唔肯定o麻, 只係直覺話搞會係晒心機...

引用:
原帖由 tango1997 於 9-4-2014 22:13 發表
造乜有水抽茅人PM禾
我有用念力搵過你的

發新話題