發新話題

友網又.........河蟹

值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-12-2012 18:53 發表
Kai_matt好似係呢度常客wor

我去左支持佢呀
Kai朋友一定係聖誕比人迫住食左好多火雞

響友台我冇出聲
認同你想法
但無法認同你表達方式.

岳飛係唔可以唔死的.

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-12-2012 23:29 發表
哈哈
我堅相信大把人係好似我咁諗
以暴亦暴係唔啱嘅
但係嗰下火上心頭
唔小佢唔得
嗰個壇再係咁真係無得救
我死個ac姐, 又唔係無命
引起共鳴 令人反省 我覺得ok...
呢個世界總有 ...
我慣左同制度週旋
老實講勇實在冇乜用
要按遊戲規矩, 同佢鬥長命鬥部署, 至有希望改變任何事..

呢度應付神人確有一手. 但某程度上關鍵係總陀地會瞓身睇場, 本身亦有胸襟有標準,
友台達唔到呢個水平.

引用:
原帖由 kai_matt 於 27-12-2012 00:24 發表
所以我衡量過嗰邊無咗都無所謂 唔可惜
不如痛痛快快講一次

人在世已經不停受現實 制度束縛
喺虛擬世界仲講部處?仲玩俾面派對?
初生之犢不畏虎
襯我仲有年少氣盛嘅氣焰 都係用下好
...
打o個傻仔對你既才智黎講有幾難?
但背後仲有個比較不可理喻既管理層.
你要犧牲一個見得人既ID, 至o趙到一件蛋散, 成本太高.

其實我從來唔反對以暴易暴, 但寧比人知, 莫比人見, 同埋對方一定要冇得番身.

廣告時段:

Tonight is what it means to be young
http://www.youtube.com/watch?v=cJk61DfPOug

來自電影 Streets of fire
1. 套戲百份百係屎片
2. Diane Lane夾口形扮歌手係唯一值得一睇既片段
3. 千祈唔好學佢地既著衫品味.

引用:
原帖由 tf141 於 27-12-2012 11:34 發表

中晒!!!
我一直都係咁諗
所以如果條件唔成熟, 不如落得大方, 宰相肚裡能撐船
胸無城府, 難成大事, 只能行先死先
Matt佬梗係識諗啦, 佢只係入o左任做任砌擺明發洩mode

有得嘈至引到最勁抽人流, 金科玉律

引用:
原帖由 gtoray 於 27-12-2012 21:55 發表
呢度唔開貼圖區係因為考慮到極佔資源
要login先睇到圖亦係為左減低data transfer同誘使遊客註冊

其實cgf依家係游走響現有server限制既邊沿
所以要有一定程度既節流措施
槍網廣告位唔一定要賣槍o麻

引用:
原帖由 潛陣水 於 27-12-2012 23:45 發表

專養小學雞既雞場
你一定很成熟穩重了

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-12-2012 03:40 發表
係咯,反正貼左又係"牙訂",引人註册留言la

成日得幾個人講野好似做枚咁
我見過好多地方, 幾個人可以化成幾十個分身, 鬥快同自己講野

發新話題