發新話題

TAR 21 GBB = G5+S&T膠殼?

引用:
原帖由 lppl 於 13-5-2015 14:08 發表
要$XXX 仲要用S&T膠殼都唔用ARES,
支O野行G5 系統, 萛唔萛好似電槍換殼咁

如果買支G5 換殼會唔會仲好D TIM
只買支G5 換殼?!  甘 bullpup parts, trigger box, bolt ??? ... 等等等等.... 都要有先做到咖...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 gtoray 於 13-5-2015 14:18 發表
G5?
T21 唔係 bullpump咩?
t21 火控行g5件 ...

引用:
原帖由 gtoray 於 13-5-2015 14:23 發表

唔識~
不過如果咁易改, 匠神仲有定企既?
係啦...邊有甘易... 我等其他好野...

引用:
原帖由 2slow 於 13-5-2015 14:28 發表

無錯, 唔可就咁睇d改件值幾錢, 仲要計開發登及成本呢

要買就買沙色, 沙色係WGZ特別版, 佢地先有...

不過我pass喇, 等SVDU, 或遲d等二手流返出市場先
如果自己改, 至小要買g5 parts, t21 aeg, t21 kit (如果匠神有出)... 價錢最多比你平一千多dd...

引用:
原帖由 2slow 於 13-5-2015 14:40 發表
用G5系統都有好處既, 後勤件唔洗太擔心因為限量關系第時打爛左直接掛牆
話時話唔知有幾多野係特規呢?
我估d 特規野應該好耐用下... 最多係bolt lock 同條bolt 蝕...

發新話題