發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

引用:
原帖由 閒雜人等 於 2-4-2013 01:25 發表
冇晒鋼珠鉛彈痰罐仔
得番塑膠BB彈
唔通就解決到問題?
而家唔係氣槍既問題
係用佢果個人既問題,只要果個人心術不正
打6mm bb彈既槍一樣可以改大火黎傷人用
認同, 要射人6mm 都可以射人, 都唔關事......
你的日子如何,你的力量也必如何

唔通有人周街用石頭掟人就禁止人拎石頭或者香港唔比有石頭咩?!咩邏輯??

玩氣槍不單單是玩wargame既人,還有其他非主流產品既玩家收藏家,大都係守法健康,所以要公平D,政府都有節目叫人健康安全甘玩,玩槍係香港已經好細既圈子,加上又吾係咩大利益生意,他日有人想禁,呢個圈子係好難自保到!

引用:
原帖由 T-800 於 7-4-2013 10:25 發表

簡單D講:男人有條陽具就有機會用來強姦(尤其在印度...),咁係咪要剪晒佢先至安樂呢....?

Happy shooting!
中國自古既皇族一早行呢套啦,證明思維冇變過^^”

引用:
原帖由 queen 於 8-4-2013 14:18 發表
其實要指出6mm 有幾危險唔洗講咁遠,當年打22有幾傷有幾大力大家心知肚明,仲未計打co2嗰喲......

到電槍年代,谷盡去到幾大力大家晤會唔知,仲有電氣化.......

根本個發起人就係有心要將喲衰嘢推晒落4.5度,根本唔會理6mm本身根本比4.5更危險!!!!!你話一枝可連發嘅超焦槍危險定只可半自動嘅槍危險吖.......

同佢講道理,算把啦...... ...
十分認同呢幾句, 個d 人仲要講到人地幾甘惡, 自己又幾甘善良...<<---快頻仲要大力wor...

引用:
原帖由 queen 於 10-4-2013 11:27 發表
Mr. mic_hk...why you contact 民建聯 ar.............
吓... 當真???
甘就煩了...

發新話題