發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

回覆 129# 的帖子

換 HAMMER SPRING 就應該夠力打 PROWIN VALVE, 只怕原裝 GHK 匣會唔會快死D ...
你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 136# 的帖子

東德尾配甘時代既骨有點@@”

唉,未有時間囉,依家都係得條骨-.-”

引用:
原帖由 怒人甲 於 29-10-2012 11:50 發表

我就用呢隻, HKD $ ^^)
RC 兄, 知唔知相中右邊個3隻馬裝係邊(共有4 隻, 其中3 隻個螺孔都大左)... THANKS !!!

附件

6-11-2012 14:25

回覆 220# 的帖子

明白晒, 好多謝你解各答, 重特登做張圗比我, 好簡動呀

回覆 222# 的帖子

係我無知姐...

回覆 224# 的帖子

呢個我刃尋晚睇過, 我以為要修3MM 原來唔洗甘多... 謝!!

回覆 229# 的帖子

SKETCHUP 畫嗎??

早來的骨, 遲來的105... 多謝RC MAN 比貼士  凹位大平面磨 2MM 收工..

岩岩做好, 影得衰...

叫做 AK-105 PMC 定AK-105 TACTICAL 好呢

附件

7-11-2012 00:59

其實105 用原裝火帽我最like  就甘既樣我好滿意了

附件

IMG_2886 (Small).jpg (45.87 KB)

7-11-2012 23:19

IMG_2886 (Small).jpg

引用:
原帖由 RCman 於 8-11-2012 08:55 發表

我同你喜好一樣,AK105呢個中size咀我好喜歡
噴火猪都係留番比M7A1用好了
比我就算有M7A1 我都唔會加噴火豬

回覆 260# 的帖子

除左第一水AKM 要換之外,依家個條pin 應該唔會鬆開,所以師兄吾洗膽心呀

引用:
原帖由 聶風 於 11-11-2012 22:30 發表

好似這樣.間唔中就鬆出嚟..得返一邊穿住..
應該就唔會飛出黎, 如果唔放心可以問14/F 重有冇呢件野換(一換一,唔洗錢)

附件

11-11-2012 23:06

11-11-2012 23:06

回覆 269# 的帖子

更係問左有冇先拆啦

回覆 271# 的帖子

其實搵野頂住另一面, 再將突出部份打花佢, 好似鉚釘甘, 簡單解決

發新話題