發新話題

iphone5 912 點睇

iphone5 912 點睇

http://hk.news.yahoo.com/video/i ... 7%BA-092600493.html
----
雖然有4s 但係如果配置吸引的話可能都會升

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-9-2012 19:48 發表

摸上手先知...又傳唔support google map 同youtube....到果日睇真的先....
ios 6.0.1可能會仲有google map再打後就唔知

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2012 20:49 發表
祈代。。。對住部垃圾s3沒有最失望只有更失望
冇用過三星機 有咩事?

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 13-9-2012 20:47 發表

你咁講有d擔心喎
公果邊定"哪"果邊易打柴?
公果邊D位可能會氧化 同RAM差唔多 不過唔大問題 用白擦膠擦擦就OK

點解要有NFC呢?有咩實質用途?查8達通仲有幾多錢?一樣未普及的野 裝上去做咩 同PC廠機D預載軟件一樣 雙層魚柳包....

引用:
原帖由 亞延 於 15-9-2012 03:24 發表

香港人唔普及既野唔代表佢無用途…NFC VISA已經廣泛設定中。
日本同好多國家都應用響LOCKER,停車場,購物系統,銀行卡,保安系統,電子器材…連電飯煲都支援
無NFC功能真係有喲估唔到
講真…以咁既功能要 ...
NFC無論在香港定係世界上普及性都唔算高 比你簡 用信用卡定手機比錢?
蘋果唔係冇理nfc 而係仲未係時候將佢放入手機 佢有關NFC的專利都唔少

引用:
原帖由 亞延 於 16-9-2012 04:44 發表

睇下日本發展NFC同舊年開始GOOGLE同其他企業開始重視NFC就會覺得IP5真係落後左俾google
我覺得無NFC真係錯…始終蘋果唔係三星,佢唔會三個月後就出ip5s
佢唔放入IP係一個商業選擇 如果放左入去 佢就有責任推廣 依家呢D責任就去左google手中 仲唔係我出豉油 你出雞 到你搞好晒D配備 我再放入去 得左

123轉i5會唔會有贖約優惠?

發新話題