發新話題

友網又.........河蟹

而家上唔到tim.....

而家有讚有彈改左版規....平民百姓只可以開post唔可以回
要店鋪/場地負責人先回到post

都唔知開個咁既版做乜,係到做show....

引用:
原帖由 loveless 於 17-12-2012 14:17 發表
值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....
咁真係好老實講, 唔計二手區果d
果邊都的確係多野睇既, 資料多, 唔同種類既分區都有, 係有好多資訊既
我而家有咩事爬文都一定係上WGY先

但係有時果到d氣氛真係唔係幾舒服, 雖然料多, 但係我冇辦法係呢個討論區"討論"
我而家已經開始愈嚟愈覺得WGY只係一個Airsoft既維基百科, 要舒服要傾到計, 梗係要過嚟CGF啦

引用:
原帖由 於 18-12-2012 02:01 發表

厚顏無恥.
咁直接既

引用:
原帖由 loveless 於 27-12-2012 00:45 發表

打o個傻仔對你既才智黎講有幾難?
但背後仲有個比較不可理喻既管理層.
你要犧牲一個見得人既ID, 至o趙到一件蛋散, 成本太高.

其實我從來唔反對以暴易暴, 但寧比人知, 莫比人見, 同埋對方一定要冇得番身.
中晒!!!
我一直都係咁諗
所以如果條件唔成熟, 不如落得大方, 宰相肚裡能撐船
胸無城府, 難成大事, 只能行先死先

引用:
原帖由 loveless 於 27-12-2012 13:48 發表

Matt佬梗係識諗啦, 佢只係入o左任做任砌擺明發洩mode
天下間有咩可怕得過連命都唔要既人   

引用:
原帖由 kai_matt 於 27-12-2012 16:10 發表
as I said
these skills have been applying throughout my frigging life
I dun think that much on the god damn internet
it's exhausting, man
青春, 熱血

發新話題