發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

留名

唔通樓主俾人滅咗口

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 00:54 發表
以下全部都係某受害人經歷
小弟係要返工,係屋企都要做野,真係時間吾多我盡量放上黎
請咁多位見諒
致各槍界師兄

日期WAR GAME 討論區睇到一篇發人心醒文章句句精景,可能呢位朋友我並不認識好想多謝佢請佢飲茶 ...
係小弟經驗尚淺定點?
樓主你話有篇3000幾字既文要執, 執完出嚟變咗300幾字都算啦...仲要好似用google翻譯譯出嚟咁, 請問你究竟執咗d咩?
可能係小弟年資少經驗淺, 又係局外人啦...真係唔知呢篇野up乜

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 01:11 發表
請問有冇方法可以整細容量黎放上網thx
小畫家

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 01:21 發表
我整左都話我過大
請問有冇d網可以提供放相
小弟願意代勞
eddy0919@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 01:27 發表

板主我email左比你唔該曬
終於有d堅野睇啦

引用:
原帖由 gtoray 於 1-6-2012 01:29 發表
代 post
雖然睇得唔係好清楚, 但係總算有料到
不過三千字吹大咗少少喎, 點睇都冇啦大佬

PS:樓主真係唔執好過執, 學人懶簡短咁都唔知up乜, 睇番原文好過

引用:
原帖由 衰人 於 1-6-2012 01:40 發表
我睇都覺辛苦估唔到仲有心情捉錯字
佢捉緊樓主係#252果段野咋
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;page=17#pid980700

引用:
原帖由 peanuts_friend 於 1-6-2012 14:14 發表
睇返樓主寫概野
每個事例都話同類型事件多到無法估計……
甘即係受害人數目眾多
搵一個出黎現身說法都無?!
定係佢地全部"又"係好少上網同上forum ?
(甘似我?!唔通我賴左野唔知??)
另外
估計,聽聞,相信 ...
事例五涉及既金額達$10萬以上, 而且同類事件多到"無法估計"
Uncle家陣都應該閒閒到有一千幾百萬揸手

引用:
原帖由 Victorhei 於 2-6-2012 16:20 發表
試問:
學生冇經濟能力 可以分期付款 係咪好人之常情先?
有經濟能力既 仲要問人囉來貨價,分期付款 咁算點?
大家評下理la!!!! 如果係因羡幕而搞事 去影響別人既聲譽 我個人覺得好小學雞...
ps:個人意見!
等我試下係童工同個老細講呢句野, 睇下佢會唔會打7我先

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 21:00 發表

越講越怪異
簡直匪夷所思
十足十邪教收o靚
我懷疑佢根本就係Double Agent嚟, 似係想整死呀Uncle多過幫佢講好說話

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2012 03:12 發表

我由頭到尾mon住個topic
你叫我扒文?

因為戰火比較多同亂, 為免friendly fire
都係清楚少少好

佢自己個ac啱啱先開...一入嚟講句咁既野, 反而叫我地爬文

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2012 03:22 發表

唔好咁講
小問題~小問題~
可能佢都一直有cdrom呢?
sorry呀公
CD-Rom即係佢之前都冇講過野, 咁都冇理由會係我地睇漏啫

引用:
原帖由 Nick_X_Shing 於 5-6-2012 09:50 發表
haha我兩邊台都有睇,題外話,睇完兩邊之後先發覺,原來科林都有層次,呢邊係深入分析,探討事件真相;個邊只係令我諗呢好似唐生個種小學雞辨論精神------你呃人
果邊唔係太多人出聲,只係有個小學雞係到同樓主嘈
我又唔知佢地嘈乜,好亂,跟住我都冇睇lu

發新話題