發新話題

拖喉氣槍疑問

拖喉氣槍疑問

請問各位師兄拖喉氣槍係打咩gas?如買條喉又要幾錢?在此壇和友壇search過,好似話打top gas會太大力,是否打green gas便行了?望有師兄能解答下小弟問題,thx

引用:
原帖由 gtoray 於 4-6-2012 19:25 發表
你咩槍要拖喉?
定想改拖喉?

唔通真係時光倒退?
二手拖喉的p90,見平平地又夠懷舊,學生仔一個,好奇心大,咪想收把黎玩玩,但對拖喉一知半解,所以上黎問清楚先

引用:
原帖由 gtoray 於 4-6-2012 19:30 發表

所以咪問樓主囉.....
佢都問到唔清唔楚
你玩過拖喉未呢?
姐係我想知的是拖喉氣槍要用咩gas同埋條喉可以係邊到買and幾錢

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 19:27 發表

唔一定之前有師兄將支狙改拖CO2
求冬天出力穩定

不過拖top gas同green gas就唔清楚目的了!
單純的search時見到貌似可以用拖gas

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 19:36 發表

上面咪答左囉
你鍾意既拖134A,綠氣,頂氣,CO2,紅氣都得
cut哂d廢話覆述一次想問既野而已

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 19:46 發表
為買支平鎗....而要用拖喉......
人出士油你出雞...............講完
正因為唔知唔楚所以先會問呀...

引用:
原帖由 tango1997 於 4-6-2012 19:58 發表

廢up
TOY-TEC......M203&P90......係拖氣......何來blowback呀......你識唔識架 .......你真係少見

個兩枝野因結構問題(螺旋供彈系統).....要求用好靚既bb珠......一j ...
結論是要買的就只能擺神台嗎

引用:
原帖由 gtoray 於 4-6-2012 20:03 發表

神檯都唔得
因為依家d p90 出得比以前靚
又打得又睇得
即是廢嗎

引用:
原帖由 faihk 於 4-6-2012 20:35 發表
其實個支野咩價位先?
330銀

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 21:07 發表

你要找番條拖喉,及其它野...可能再比多$330都唔得
所以我決定聽咁多位師兄話放棄了

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-6-2012 23:12 發表
za P90都係五舊幾,你就算剩揾拖喉份野都難

難怪最初咁多人懐疑你
是咁的,單純見平又想收藏下,而且有fd想收枝usp,咁兩枝一齊收有個理由講下價而已

引用:
原帖由 faihk 於 4-6-2012 23:21 發表

唔建議咁做.  另外, 新手亦唔建議新手隨便買2手, 分分鐘支野有暗病都唔知點check/ 比人點左都唔知.
其實小弟都已經買過好幾次二手的了,以前都有做過一排買賣二手
雖稱不上對槍十分認識,但都知基本check既方法
而且因有做過二手所以都對二手買賣會小心,買前都會講到明哂如一段時間內有出現問題點搞
但都感謝師兄的忠告

發新話題