發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 101653 於 4-7-2011 05:21 PM 發表

唔係我冇講, 係你冇聽姐
講就講左係邊個位做, 點做呢D閣下自理啦, 你鍾意鑼舊鐵落去又得, 鍾意塞舊膠入去都得
我做到既你做唔到, 你做到既我又做唔到, 可以點教?

冇人講過話個Hopup座有問題wo
由頭到尾個問題 ...

引用:
原帖由 101653 於 4-7-2011 05:22 PM 發表

佢話佢係打打下條管搖拆開先知爛左
你認為關唔關拎DELTA RING事?
哦哦

引用:
原帖由 yurihk 於 4-7-2011 07:11 PM 發表

師兄唔好意思,想問配O-RING同鑼絲去邊度配,如果唔方便依度答,可唔可以PM我地址?
因為我真係唔知邊間先係...
同埋我想換哂trigger box粒鑼絲同匣底d鑼絲,想問係咩size?
飛機o-ring同彈弓係唔係都要配過?
十萬 ...
地址呢,我都唔知。
因為我去新填地街係亂噤行亂噤搵,冇去死邊間野。
你最好有現成野先去配,飛機o ring未出事可以唔洗理住

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 09:30 PM 發表
終於整番起支野

發現一個怪怪既問題,就係飛機頭經常會食左落HOP UP座果度(咪有D一格格咁既野既...
搞到回膛果時個BC向後爆,但支飛機卡住係度...
有冇相?
可能係飛機置左位!

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:12 AM 發表
尋晚出現左樣好低能既野...
拆槍, 拉支BOLT出黎, 之後卡住左...一睇, 成支飛機食左入個HOP UP座...
食得實到係要出少少力先分得開佢地...
插住係正常,不過噤實就好唔正常!

變左講MP7??

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 10:26 AM 發表
唉...我買個kit定係買果第二隻牌子好呢...?
其實有邊個牌子真係做到好耐用唔洗返手搞?
我會噤諗,簡枝價錢平又易整!
如果你覺得vve多野搞,vva既大門你隨時都入得。
有時淨係聽人講點點點冇用既,唔通人地話好,你跟住買但又瀨左野,你去打人咩?
最緊要試真d,岩自己心水就比錢啦

的確有d出奇,我同我d朋友裝哂ra hopup膠,打得好順,冇任何問題,不過依排又聽到的師兄話唔掂

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:25 PM 發表

似乎呢排d qc差左好多...起碼我粒野入面全部都係水口...

又或者係我隻飛機生產有公差出氣咀粗左
因為我記得我呢個問題其實換ra粒膠之前已經有少少,但嚴重性好低咁解
睇黎真係差左好多!真係要搵定第二間啦!
之前聽某師兄講有隻日本仔hopup膠好掂,不過要$135

引用:
原帖由 0050100 於 5-7-2011 09:39 PM 發表
vsr10 hop up膠用過很多牌子ka內窿直徑最細,不宜改用在連發槍類,其次內窿直徑為細的是ra.
之前我手槍全用ka,真係好正!
不過發現好快打到殘哂!
最後就發現ra有出!果時都未有ob

依聽n師兄噤講,好大機會係we飛機出事!
因為上次教大家磨飛機都係有公差問題先kick住!

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:37 PM 發表

唉,已經唔係好想搞支野...
有d想放q左佢既感覺...

更新一下...修左一修粒膠,已經冇食住個飛機食得咁實
單發正常但好似超細力(唔知係咪npas tune得唔好), 連發有少少改善, 但都係怪怪地, 下下力度唔平均, 睇 ...
你會唔會教得過份細力?我之前試過,會bolt唔郁

嗯嗯!我覺得係你裝npas果陣,條彈弓比你插到打左柴!
好大機會係!

因為我第一次裝scar果陣都係噤…

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:46 PM 發表

已經換番條新野啦
如果唔介意!可唔可以比我見識下你枝野?

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:52 PM 發表

ok既~

不過等我換番原裝hop up+搵番碌六角匙試一試睇下會唔會順番先~
如果乜事都冇就唔洗麻煩到師兄啦~
如果枝野真係噤大問題,我真係想見識下!

發新話題