發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 11:08 PM 發表

其實最大問題應該係呢兩個加埋
1.出氣咀公差,肥左令到佢sip實左落hop up膠度
2.ra tech粒hop up膠內籠真係太肥

說真的,係換hop up之前,
支槍表現係令人滿意既...反而係換左之後先大獲
聽日試下換番原裝ho ...
機米果到有冇特出黎?

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 11:15 PM 發表

少少,但打左幾隻夾都唔見粒野有甩色之類既現像 (hop up係完全放鬆狀態)
估計未必接觸到隻飛機
嘛, 點都好,一切都係等搵到支六角匙set好隻飛機先算...
真係要認真睇下,因為你噤講,關係到兩part!
hopup座安裝錯誤,飛機彈弓安裝錯誤。
我覺得係安裝上既問題!你拆返開慢慢裝一次啦

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 11:30 PM 發表

其實飛機彈弓有冇方向性?
如果冇既應該冇咩可能裝錯架啵...
冇。

慢慢整唔洗急!

引用:
原帖由 yurihk 於 9-7-2011 05:00 PM 發表
我再發現,原來我有時不能連發是hopup膠啜實了飛機氣嘴...
有冇放哂hopup試?

引用:
原帖由 man1314 於 12-7-2011 12:33 AM 發表

咁o岩我今日又換左npas..隻飛機又係入唔到條bolt...唔知關唔關事....
飛機有冇掉轉裝錯左呀?

引用:
原帖由 yurihk 於 12-7-2011 08:08 AM 發表
其實之前聽師兄講條拉bolt做厚o在,如果要修位,修出面定入面?
thank you
將CHARING HANDLE內面既L位磨薄D!
姐係你拉到條BOLT,不過打果陣條BOLT又撞唔到條CHARING HANDLE就得
我遲D比相你睇,唔好亂磨
照汁啦!

附件

12-7-2011 11:41

引用:
原帖由 yurihk 於 12-7-2011 01:52 PM 發表

thank you!
唔好噤大刀!慢慢汁慢慢試呀!

琴日返童工對面間車仔鋪買左枝10000CS車仔油!
本人覺得"結"得岩岩好,岩哂GBB!
$48大大枝!
琴日試左用左少少係O-RING到,真係順左好多!

引用:
原帖由 faihk 於 13-7-2011 12:19 PM 發表

師兄支油可以pm / 放相上黎嗎? 細佬都想入支 & 如果係AEG氣缸啱唔啱用? THX
10000CS咪得囉,,牌子既野,,好死既姐

引用:
原帖由 faihk 於 13-7-2011 12:23 PM 發表

OK! THX
我睇過20000&30000CS..果D太"結"唔係噤岩GBB!
不過唔知AEG岩唔岩

**雪油好似貴左好多,果陣買18蚊枝咋!
不過算啦,,我都唔玩AEG囉

引用:
原帖由 yurihk 於 17-7-2011 10:12 PM 發表
今日打game用M16a3,打AUTO時個槍機助進器噴飛了...
你係唔係舊版?一係用AA膠痴死佢!

引用:
原帖由 yurihk 於 18-7-2011 02:30 PM 發表
果粒野已經唔見o在,下次去配返粒新版,希望唔會太貴
琴日買o在新版短匣,貿感好硬淨,感覺完全唔同
有其實廠既補品呀~
新版短匣緊係正啦!希望快D出長版

引用:
原帖由 yurihk 於 18-7-2011 06:22 PM 發表

係唔係鋼件  
期待長匣 x2
鋼件?你唔怕整花哂個BOLT咩?

發新話題