發新話題

槍街第x手猛料!

引用:
原帖由 loop2 於 22-5-2009 01:45 PM 發表

係 高速碎"紙"機個朋友(敵人?)~
唔好理人點睇啦,..我地有我地玩姐..
咩槍都有缺點,我點都唔信有枝100%完美既槍.
我只係覺得wa系統同真槍有到真係好似.....

就係好易壞 我講笑咋唔好插呀

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 01:05 PM 發表

因為jam彈
你快d買枝gp gbb啦...睇下jam唔jam

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 03:19 PM 發表

佢話粒彈唔識飛出黎,咁我話jam彈,即係比喻緊條銅芯係真彈呀,都係講笑喳嘛!!你估我真話支WE jam粒BB彈咩??Stupid guy
小朋友,你講得笑我唔講得笑呀?
睇唔明都唔洗噤串既,小朋友

引用:
原帖由 hermanht 於 24-5-2009 03:24 PM 發表

話時話, 我支WA玩左咁耐, 如果真係講jam彈, 我都係試過兩次. 爆過幾次彈係因為我果次個hop up 裝得唔好, 搞番掂都冇爆過. 小便彈試過一陣, 發現係豬標ge錯, 搞番好之後都冇再試過. 成日話jam彈爆彈果D人, 係因為 ...
gp d qc好出名既啦
出名衰...

引用:
原帖由 westdog 於 25-5-2009 12:43 PM 發表

you are too stupid~~~guy~~~
我係stupid guy頭目!!!

引用:
原帖由 westdog 於 25-5-2009 03:37 PM 發表

stupid guy隊長大人~
SGT正式成立~
未得..要每人買枝gp gbb先成立得

引用:
原帖由 loop2 於 25-5-2009 08:20 PM 發表

I will buy one GP GBB just because i want to join SGT.   Stupid enough?
見你噤Stupid比副頭目你做!

引用:
原帖由 生豪 於 26-5-2009 01:19 AM 發表
我要做SGT小喇叭
果然個名都響過人

引用:
原帖由 paulen 於 26-5-2009 01:23 AM 發表
...........我要做stupid既廁所總經理
為sgt捐軀洗廁所!英勇無比

引用:
原帖由 ayaka 於 29-5-2009 05:38 PM 發表

E D咪叫recoil control囉
真槍咁勁recoil都可以控制到
http://www.youtube.com/watch?v=86wE-Z4nF9s
唔洗理佢啦...自己都冇係到吹,,
又話咩又話咩....我唔信有人可以睇完片就知道個recoil勁唔勁呀

發新話題