37 123
發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 生豪 於 19-6-2009 11:49 AM 發表

我X...
都話係美國寄俾你...
我係香港吾Do呢啲野
仲話要我出面交收
動盪

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 09:38 PM 發表

sor...岩岩寫緊!拎去做MARKING啲手工靚唔靚咖?另一面個雷射MK18 MOD0我唔識噴喎...原裝WA係膠身,我想換prime!我仲有我想換條PDI 6.01喎!其實又唔洗國狗既...總之唔係真品就得啦,我想用返啲靚D既 ...
唔係用個m4身做MKARKING就係MK18身既,,
做多D功課先啦...

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 10:11 PM 發表

我知,佢個身係AR15 M16A1黎
噤整就唔係MK18啦

引用:
原帖由 豬肥 於 20-6-2009 04:20 PM 發表

最關鍵應該係ris同wilcox mount!
所以叫佢搵到條骨先好講話砌mk18啦

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-6-2009 12:06 AM 發表
咁都要等我買咗支WA先再有話題講咖!!
果幾千蚊,你行行下街都跌左啦

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 06:00 PM 發表

佢跳左咪仲好...佢阿爸一炮過俾完就無眼屎光x盲
佢想砌支2萬幾蚊的槍...佢都要諗下佢一個F.1仔憑咩玩2萬幾蚊支槍
叫佢量力而為,玩國產又嫌3嫌4...
呢D得果3百蚊就想要陳拉利,唔鬧唔得

拿,如果樓主你睇完.仲想 ...
睇化下啦,,宜家香港咩人都有,
人地有$唔可以唔比人洗既wor!
佢老豆大把,個仔要幾多咪比佢囉..都要果一萬幾千,
可能佢老豆買堅飛機玩,,同返個仔講,你玩得果一萬幾千,玩得d咩呀!?
大家既睇法都唔同,
如果佢老豆堅係有$我地應該共起佢!咩都有得玩!
如果佢都豆唔係有米,噤我地咪足佢好運囉,有個噤既仔
同埋依個post都係比我地吹下水,,玩下佢姐.,.冇必要噤認真

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 06:57 PM 發表

噤continue 串佢啦
串到悶,,等佢買左新野先啦,,

37 123
發新話題