發新話題

又近左做 USN EOD 一大步啦

恭喜晒, 請問你呢隻喺邊度買呢?

VIP IR真係有錢都未必買到,喺電子海灣問過幾個seller都唔敢寄oversea,
承蒙某師兄割愛,小弟有幸用幾百蚊買到一隻issue版。

回覆 #22 Pan 的帖子

係呀,本來諗住去bay bay bid,不過個seller回覆話唔做我生意。
正當心灰意冷之際,心想不如去徵求區出post搏一搏,
過左幾日真係有位師兄打電話黎問我買唔買,咁就執到件心頭好。

回覆 #26 AJM 的帖子

hehe.....其實我都唔sure,直至見到Pan兄隻單led版先知道原來VIP唔係得一款。

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 01:39 發表

當然VIP Black Casing唔係得一個model, 有好多隻型号。

但我個問題係點分issue版同non-issue版?
呢層真係唔清楚喎,我上過去official website都無咩點介紹,
俾你問一問,我都有d懷疑自己果隻未必係issue版添。

我果隻係VIP IR Dual Spectrum 5 LEDS (2 IR / 3 Green)

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:52 發表

其實果3 粒 LED 光唔光架 ?
都幾光架,同手機mon光度差唔多。

回覆 #45 AJM 的帖子

未有機會試咁遠距離.....由屋企門口望到入房都係得十幾米。

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 02:05 發表

你expect求生燈有啲咩玩,主要用黎救命啫。
都仲可以用黎當做敵我識別嘅

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 02:10 發表

無得防。
無錯!係無得防.....件野到我手個len已經有少花,唯有自己就住啦。

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 02:13 發表

唯有拍攝專用
咁又唔會,我都照帶住佢打game,其實我唔怕佢花,
反而怕跌左多d,佢背面個clip唔夠緊,要用傘繩或膠紙捆。

發新話題