22 12
發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 22:27 發表
事例四
Uncle利用我朋友名義係一間槍店到取貨,但係我朋友係完全吾知情, 後來當我朋友去該槍店買野的時候那店主老闆叫我朋友找數,係哩個時候先知道完來uncle利用他名義拎野結果我朋友又死好心地幫佢找數, 因為我朋友同哩個槍店好好交情, 為左唔想老闆難做打後都交代老闆任何人拎野之前打個電話確認先, 而同類案件估計有多間旺畝槍店曾受害
個老闆同你個friend好交情都唔知出左事,你個friend平時中意穩人幫佢收槍之後先找數?

引用:
原帖由 johnmok 於 30-5-2012 22:45 發表
強貼留名...出售特價花生...原價$100一包 11折...特價$110一包~!!!!!!!!!!!!!!!!
一齊食花生等睇戲
都未搞清楚件事,禁快炒賣花生?

唔關友台早排講果單野呱?

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:45 發表
樓主......我建議你頭版D字 set 番4號字型啦....咁細隻字....睇死人咩....禾老花架x!!  
可自行按ctrl+ '+' 立即解決字型大小問題

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:51 發表

多謝師兄教路 ....又學多樣野 Thank you
舉手之勞,you are welcome

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 01:17 發表

果個就係uncxx黎架
死都要頂,咁我都吾想理佢,交左佢比板主
睇多果個post,
個人主觀覺得條友又要對號,又唔夠薑開自己ac所以開個暗指樓主'小學雞'ge ac同人鬧lor...

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 02:05 發表
身有屎先要係咁吠架姐,由得佢吠
大家知道左uncle出左黎就得架啦~~
但係都勸一勸你同佢嘈都唔好用d偏激字眼,無謂搞到你地兩個好似鬥大聲敢...

引用:
原帖由 billyjo 於 31-5-2012 02:25 發表
你自己有用化名嘅? 大家都已經唔係用真名註冊架啦, 點解00舍舍要新註冊個再化啲嘅名去控訴人呢。,  anonymous嘅指控同證據不嬲都油麻地有力。 我愈來愈覺你地兩個喺度打情罵俏, 耍 ...
敢又係,樓主個'名'都曲到唔曲敢開左人地個'名'

但係行出街求其捉個佬都可以叫uncle

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 11:41 發表

有個新傳說CTW打兩面TOPGAS
ctw ~= ptw right?

they run gas?

只覺得d開新ac係敢話自己食花生嘅ching講得愈多,公道愈起樓主果邊.

引用:
原帖由 於 1-6-2012 14:31 發表
睇完咁多頁 我都有d火滾..火滾其中一個原因係其他網友的回應...
一個二個響度抽水以為自己企響道德高地...人地出文慢d..又乜又七...
叫人影相 影左上黎又話睇唔清楚又盛..要人地打出黎..又話打得慢...
大家都係食 ...
不能認同更多!

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 19:41 發表

.....師兄.....你隊人成24個人中招.....有無試過一齊揾佢研究下點拆?(定係揾佢唔到或者佢話唔係香港....又話身在泰國?.....又唔聽電話之類?)

我最終極疑團:
個位世伯(無制服,好易認)..... ...
因為每日都有新血加入?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 1-6-2012 22:53 發表
呢位新兵想表達D咩呢?
用語言表達唔倒嘅野

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
知唔知點解uncle比我地分期付款唔比你地?? 首先你地1定有d問題至於係咩問題我唔講你地自己知 第二 你地個個有手有腳有工作 有經濟能力 又唔係學生 又唔係無錢比 仲要好意思去問uncle點解唔比唔比你地分期付款 uncle點解要比你地分期付款??
我地唔係樓主,乜都唔知wor~

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 15:50 發表

老老實實
我唔識你地
不過就睇你呢個回應內容都幾有趣
你口中既uncle好人到難以置信
中要有30幾支ctw/ptw

22 12
發新話題