22 12
發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 16:03 發表

內行人, 有都唔出奇

問題係有冇咁好死?唔係好熟就來貨價比你?仲要有得分期?!
係我個仔就可以考慮

從 #431 回應中, 除左盛讚uncle為人, 德行外
仲刻意透露樓主疑似身份, 其他事非

理性角度分析, 當中必 ...
認同.

大家話樓主證據可疑之際,support unXXXX嘅一幫又比唔到實質證據或合邏輯ge事例...

吹左30版兩邊暫時都係得個吉.

引用:
原帖由 Victorhei 於 2-6-2012 16:20 發表
試問:
學生冇經濟能力 可以分期付款 係咪好人之常情先?
有經濟能力既 仲要問人囉來貨價,分期付款 咁算點?
大家評下理la!!!! 如果係因羡幕而搞事 去影響別人既聲譽 我個人覺得好小學雞...
ps:個人意見!
依家樓主講ge係比人'握'錢....

引用:
原帖由 Victorhei 於 2-6-2012 16:49 發表
回覆 441# 的帖子:我意思係問unxxx分期付款...唔係熗街既shop.........
回覆 442# 的帖子:我知樓主比人騙財,但係唔係因為果班btw學生有平野 而樓主冇 先發post"唱"衰人?

總知兩方都暫時冇證據 好難評論誰對誰錯
就係lor,樓主(同其他人)由頭到你個post之前都無人提過有人有平野...

引用:
原帖由 st0110 於 2-6-2012 21:08 發表

睇完U台再睇番哩台....另一番韻味....
我懷疑有人靠緋聞博出位...
想做劉傷人!!!
ching勁啊!

竞然無人唸過呢個可能...

引用:
原帖由 anti_uncle 於 3-6-2012 11:14 發表

佢地講果個係TERRY WONG
你地兩邊'chok'禁多人名出泥無用嫁wor...

我地都唔知佢地乜水

話唔定兩邊已經傾店數,bbq大結局?

係wor,樓主未交功課wor...

22 12
發新話題