發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 15:16 發表
咁Nibiru巨行星呢? 世界很多地方的  " 非政府 " 天文学家已經一一正實確有其事........

HAPPY SHOOTING!
我上網搵過資料,其實係假

而且d圖都係其他星既圖(有張係紅色好光一點,其實係科學家想歸入太陽系第九大行星既其中一粒既圖黎,但比人講到好似係nibiru行星而已)

引用:
原帖由 T-800 於 4-9-2012 13:58 發表

其實仍然未能100%証實到真與假,繼續研究中.....

happy shooting!
我班fd好搞笑,成日係度話今年係沒日年....我覺得佢地好快自己世界沒日就真....

係fb度不停話會沒日,就像洗了腦一樣

引用:
原帖由 T-800 於 4-9-2012 17:14 發表

係有好多野遮瞞,並未公諸於世....

任何"秘密"都要等五十年啦,五十年後就可公報了,公唔公報就一回事了

引用:
原帖由 Hitter 於 4-9-2012 16:16 發表

有一說法是南半球才可看到nibiru, 而南半球人口比較少, 所以被發現率較低, 這個未必成立, 因南半球人口係少, 但未到得幾丁友; 另一說法是nibiru是矮星, 沒有光, 所以光學望遠鏡睇唔到, 可能要用上紅外線或電磁波的 ...
但都有問題,差三個月就時間到,那還見不到,查不到?正常已經到了太陽系,除非它是以極高速移動或太細微而見不到吧.....

所以他們說的nibiru有點自打嘴巴呢......又說有古文明發現,如果是,那古文明又怎樣見到....

引用:
原帖由 2slow 於 5-9-2012 09:53 發表
真定假呀??
http://www.youtube.com/watch?v=s ... ure=player_embedded

一組探險隊人員聲稱他們已在南極發現有至少3座人造古金字塔,並找到相關證據。

在並不遙遠的過去,南極洲曾經氣候 ...
google map係搵到,青島果邊都有,南美都有,都係大型金字塔群,但一直都唔公報

南極有唔奇,可能以前真係有文明係果度,但可能板塊移動或氣候問題,而搞到文明滅絕或遷移,但大型既物件搬唔走就放係度

引用:
原帖由 T-800 於 5-9-2012 23:08 發表
內心的覺醒才是關鍵...
http://www.youtube.com/watch?v=hsa6fglEHUw&feature=related

HAPPY SHOOTING!
人類最怕的事,就是未知的事

人類最怕的時間,就是黑暗的時間

引用:
原帖由 kai_matt 於 6-9-2012 10:40 發表
軍醫叔 你點睇你post嗰段片
個女人話人類只係要經過一次transformation,只要活著有愛,就會睇到地球變天堂,然後我地一齊住喺天堂度
嗯...依句我覺得係全人類都死亡,一齊住係天堂.....

再另一角度睇,就係空間轉移

引用:
原帖由 T-800 於 6-9-2012 23:11 發表

一念天堂、一念地獄.....

又唔可以咁講既,再另一角度睇就係有生物或其他野,接走曬全人類,去另一地方生活,可能長生不死

又或者另一角度睇,自欺欺人都未定

引用:
原帖由 T-800 於 12-9-2012 22:20 發表
吾識分呢條片真定假:不過軍醫朋友係加拿大郊外同另一個朋友見過類似景象,當時郊外星空,能見度極高,有光点慢慢弧型劃過天空,突然一分為二,跟住一吓閃光後消失左.......

http://www.youtube.com/w ...
世事無奇不有,有外星人也不出奇

如果佢地要侵略地球都唔洗等依家,早就已經侵入了

佢地可能只係黎觀察,觀光,或做研究

發新話題