發新話題

416marking

416marking

話說之前一直都唔敢拎支416出去玩
其一就係呢支我們牌既416   我舞佢唔店  
又大大力   又唔聽話   彈道唔準各樣不在話下   一買番黎狂JAM彈先濕濟
槍身又係光禿禿   拎出去話係416都冇人信架

前幾日拎左去執    (run iX workshop)
當係整容咁整番D marking 啦

友人直頭話唔講以為呢支係VFX  

呢個warning 字句真係精髓
之前問過有D整marking既鋪頭   居然會唔包呢個位

你知啦   玩得GBB 條BOLT就好搶鏡既   梗係有番個HK字樣先完美啦

師傅唔講我都唔知LA5原來會有刻字    順手做埋

學識淺薄既我   梗係順手睇下有咩一次過執埋佢
最後   將支416 降埋火到1J左右  (友誼力啊)
然後師傅再執順埋內部
E家真係啪啪聲
咩自信都番曬黎    (好似脫髮廣告咁)

有興趣既師兄可以PM問詳情

其實......
你覺得係廣告我講乜都無用

我只係覺得有地方做到我想要既服務...分享下姐
如果有師兄有更高既要求...小弟真係幫你唔到

反而我真心求教
M4 BOLT同 416BOLT係有咩分別

引用:
原帖由 4jai 於 8-2-2015 23:20 發表
廣告與否唔重要,最緊要個POST有冇質量
有質量,係廣告與否,讀者都有得益
冇質量,叫人去買D垃圾件,唔係廣告都害人不淺。

BTW,我都唔係幾接受到,M4 BOLT扮416 BOLT
師兄請教一下
因為小弟真係分唔到條BOLT既分別
我好想知點解師兄睇得出唔同
同埋有冇邊間廠有出416BOLT係FOR WE用?
我都想精益求精架

引用:
原帖由 dickyan28 於 9-2-2015 00:52 發表
唔計條BOLT, 實槍D marking白字好似齋响表面, 唔同Colt機匣頂D字一樣深刻再上白油.....
你意思同我E家支槍既分別係?

引用:
原帖由 rYaN 於 9-2-2015 14:11 發表

我都係自己磨走2粒野再拎去laser咋 0
下  姐係如果要扮到416條BOLT
要自己磨走BOLT兩粒出氣孔?
對我黎講自己整好有難度喎...

引用:
原帖由 4jai 於 9-2-2015 13:27 發表

WE唔肯開新模,RA TECH又唔出條完美BOLT,
但事到如今我無奶油特登換支VFX姐

引用:
原帖由 4jai 於 9-2-2015 01:42 發表
hk416嘅BOLT面(HK字位置)冇出氣孔,鄰片位唔會有小孔

呢D小孔係M4系統先有,排走多餘氣體用
WE係冇廠出過一條正確嘅HK416 BOLT,VFC ONLY

...
咁姐係應該深色定係淺色
我自己就唔多覺深定淺...
但其實我遲下有機會噴支槍...好雞肋

引用:
原帖由 4jai 於 10-2-2015 01:31 發表

唔係顏色深淺,係刻度深淺
師兄,你選擇左個非完美取向嘅槍廠,盡其能力已經加零一
無謂作過份要求喇
哦了解了解
我都係咁諗
當初玩GBB 真係無咁多畢直揀VFX
到最後揀左我們牌...SO FAR 落得場都算心滿意足
叫做盡左人事整靚仔佢啦
遲D有機會先追求VFX個種極其像真既質素

引用:
原帖由 rYaN 於 11-2-2015 03:43 發表
反而我覺得CTR襯d
我都覺得CTR 好D
似乎印象中睇燒用既416都係落CTR 甚少係用其他款
而且如果換番VFX個款或者海軍托...非常頂面呢(假如帶mask既時候)

發新話題