52 1234
發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 matthong 於 3-2-2013 23:14 發表
意見根本就去唔到管理層,嘥氣!
如果我係老細,第一個炒痴呆光頭四眼佬,第二個炒低能靚妹收銀!
我撑

我撑mattwong 講第一個炒痴呆光頭四眼佬,第二個炒低能靚妹收銀!

我有幾次都把X火

你比人禁過一個月言,以後錯一次禁一個月.

forum system同版規係不符的

引用:
原帖由 RCman 於 4-2-2013 16:48 發表

原聞其祥,
不過話事話....同佢地講野....好似上左太空.....對答即時變左slow motion
我以前買親都幾千幾千,遭遇係你地的綜合加強版.....
小都費事...

靚妹幾正ge,係個鼻差D姐
我係老細就執左佢la

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-2-2013 17:16 發表
[quote]原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 17:11 發表

"靚妹幾正ge,係個鼻差D姐
我係老細就執左佢la "

依兩組句子有冇關連???
sorry,無關連

引用:
原帖由 Dave 於 4-2-2013 17:27 發表

其實寫8 點收,你半閘都好唔可關閘,8 點office hr 冇話八點放工,
難道銀行五點閂d 櫃位可5 點走乎?

茶記阿姐可以唔識煮 但唔可唔識餐牌有咩,記唔哂都要八成。

小弟都係會員,但呢間野確實太hea
會員大哂咩
我都係會員

平心而論,佢同何B ge網站係最update同齊全的

不過showroom太hea.最差係要親自上去訂,係火炭拎到手又吾check....以前6點收,真係吹脹

靚妹只係一架收銀機,光頭佬又太hea

引用:
原帖由 BTM-S 於 4-2-2013 18:08 發表
依家可以用email訂,佢會覆你價錢,件貨係邊,貨到佢理論上會通知你,跟住上去拎先俾錢,岩岩試完,不過我有用email追佢,所以唔肯定唔追係咪咁快覆,我由email confirm訂到有貨拎,四個工作天
咦,ok wor
下次try下先

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 18:13 發表
有幾個版主都叫我收口
嗰條屎忽鬼廢up當秘笈,唔小唔鬆化
點解有幾個版主叫你收口?你識得佢地?

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 22:34 發表
I dunno...
I dunno them
they juz PM mex!!
你點小人,教下我吖,我又要打折

引用:
原帖由 loveless 於 4-2-2013 22:57 發表

好多冇管理規劃的論壇
版主都係創辦人的自己友, 而自己友又再各自拉入更多的自己友
形成一個環境, 個別權力相等, 但學識理念原則手法EQ個個不同, 你吹我唔脹我又咬你唔入,
於是對外口徑經常不一致,
私底下更 ...
你係對面句野寫得好好
"我唔係太明白.
營業時間係營運者訂下的營運時間, 寫在門口比顧客睇的營業時段.
我唔太明街上消費者, 點解有需要明白公司內情, 又要有廣闊思維空間, 更要去讀埋零售管理, 然後去接受關門時間原來同營業時間完全無關. "

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 23:31 發表
I mean I have been banned wor
求仁得仁la

個邊越呢越無料到x!!

tanaka出98k手拉又吾見講下

有次買支ak105,試個陣比我見到電線層皮損左1cm,見到條芯....

為了買支ak105,total騰左去三次....

仲有好多故仔....

台灣KIC亦很不錯

52 1234
發新話題